Det är månadsbokslut...

... och alla har tagit fredag utom jag. Kommer inte göra de på ett tag heller. MEN när ja gör de, då ska ja fira att ja lever det flottigalivet igen (efter att ha slutat med dieten) och flotta ännu värre än jag gjort under de senaste dagarna.


Hade en vision om att ut och springa ikväll, men icke. Inte en chans. Jag ska göra ny design på min blogg istället, mkt roligare.


tja!

Det närmar sig

Om lite mer än en vecka är det dags för bröllop, ska bli så himla roligt. Har köpt en superfin brun(!) klänning. Har en väska och en stor sjal från Zara med, i beiget. Vet inte ritkgit vilka skor jag ska ha... Har två starka kandidater... Får se. Ska försöka hitta något fint armband också, men jag har ju hela veckan på mig..


Bjuder på en bild från möhippan, de här med klättervägg va faktiskt min grej, hur det nu kan va så... Ser ni att jag leder?! :)



Jag erkänner!

Min diet går sådär...


Så nu erkände jag två saker helt plötsligt, dels att jag går på diet, och dels på att det går sådär. Har i ungefär tre veckor ätit enligt LCHF-metoden. Ganska lätt egentligen om man bara har lite jävlarenama i sig. Gick ner 4 (!) kg på lite mer än en vecka, åt hur mkt som helst men det bara rasade. KUL! Sen börja syndandet. Att ja åt lite gott sådär på lördagen, och söndagen... Sen tar de 3-4 dagar  för att kroppen ska ställa om sig till fettet igen när man slutar med kolhydrater, men oj, då va de helg igen.... Så syndra man lite, sen ställer man om, oj sen är det helg igen....


Det ja vill ha sagt, att 4 kilo blev 1, men ändå :) Ska nog ge det en chans sen i höst, för nu är det så mycket smaskigt hela tiden så man kan ju inte bara sitta och tugga gurka hela dagarna. Så ja, nu ger ja upp för denna tiden.


over and out.


Here we go again...

...dax för månadsbokslut på jobbet och jag blir mer eller mindre isolerad. Men men, lärorikt och spännande, får se de så :)


Har inte uppdaterat på ett tag, fullt upp på annat håll. Torsdag-fredag befann jag mig i Göteborg med Camilla. Shoppa, fika, shoppa, åt, shoppa, fika, shoppa åt. Typ. Intensivt och mysigt. Fick med mig några kap hem som ja får prata mer om senare. I lördags åt jag och jessica en himla massa räkor, drack ännu mera vin och tog sedan cyklarna upp till Kornhult där grabbarna hade lagfest. Behöver inte säga så mycket mer än att vi drack ännu mer vi där... Cyklade hem!!! Förstår ni hur långt det är!? Typ 1,5mil, mitt i natten. Var påväg att ge upp ett par gånger, då morrae Mattias lite på mig sen kämpade ja vidare. Däcka som en stock sen.


I söndags var det mest återhämtning på schemat. Mattias familj skulle komma på middag så ja fixa med mat o så hela eftermiddagen. Kul, men ja va trött. De kan ja inte förneka..


I veckan är det mest jobb som gäller. Ska försöka hinna träffa lite kompisar, familjen och städa. På söndag ska vi iväg och tävla och sen är det måndag igen...


Ganska tamt inlägg, känner ingen inspiration just nu.


Hej hopp

Kunde inte sagt det bättre själv...

Se här!


/Ida

Hängmatta

Ooooooh, idag blir den min!

Har letat som en galning hela veckan (3 dagar, men ändå) efter en hängmatta jag såg på maxi i Kristianstad. Slut överallt tydligen, men inte i Hässleholm! (och ja, jag har varit så töntig så jag har ringt till olika maxibutiker och frågat).

Är så glad så glad. Har även beställt hem en massa pocketböcker så nu ska de liggas i hängmattan och läsas. Frågan är bara när!? Har inte massor med tid över direkt, faktiskt ingen alls och har dessutom hur många kvadratmeter rabatter som helst som skriker av andnöd av allt ogräs. Har lugnat mig själv med att: -Äh, vi ska ändå byta tak nästa år och då kommer rabatterna bli förstörda...


Grejen är bara den att man inte ser var åkern övergår till rabatt just nu.. ILLA!



Men i vilket fall, snart äger jag en hängmatta med ställning!

Skånetrippen

Hej!

Har haften härlig helg nere i kära skåne. Började helgen med en heldag på Falsterbo Horseshow, och fy tusan så varmt det var. Vi satt mest och drack och fikade, man orkade verkligen inte gå runt och handla en massa. Kollade på två stora klasser och begav oss senare ner till havet för ett kvällsdopp, årets första också för den delen. Inte ett dugg kallt utan mest väldigt skönt. Styrde bilen hem till Eva och Mats i Höllviken där vi åt grillad ryggbiff med massa gott tillbehör. Till efterrätt fick vi en himelskpaj, en citron och marängpaj, sjuuukt god (och ja vet, det ingår inte i mitt nya kolhydratsfria liv, men är man på semester så är man...).

Somnade som stockar och tog oss sedan en liten sovmorgon för en gångs skull. Söndagens spenderades med att åka runt på Österlen. Smygehuk, Ale stenar, Simmrishamn (här åt ja världens godaste stekta sill) och kivik hann vi med. Sedan tog vi vägen upp mot Kristianstad och besökte kyrkogården där Mattias mormor och morfar är begravda. Även sönsdagen avslutades med ett dopp, denna gången i en liten sjö. En intensiv med rolig helg :)





Ångesten över att bli en glasögonorm

I ungefär två år har jag haft glasögon på jobbet. Har varit lite sisådär med att använda dom flitigt, svårt att vid 22års ålder vänja sig att ha glasögon när man aldrig tidigare haft detta. Häromdagen var det dags för kontroll igen och när den va färdig sa optikern glatt att ja kunde va glad, ja fick ju välja två par. TVÅ PAR!? Tror ja såg ganska paff ut för hon lade snabbt till, -ja, du ska numera ha glasögon även när du inte är på jobbet. Jaha ja, där ser man. Kul.


Har vant mig vid tanken, och ja behöver inte ha dom när ja är på partaj och sådant, mitt synfel är inte så stort så jai nte ser utan, men ja behöver dom annars. Till kontoret valde ja ganska snabbt, ett par stilrena, svarta lite större än dom ja har nu. Ska ju bara ha dom på jobbet liksom. Men privat, shiiiit vad svårt. Fick 6par med mig hem och velar mellan två (ska bestämma mig till 09,00 idag). De ena paret är ett par guld/beigh -färgade smala från björn borg. Jäkligt snygga och stiliga men aningen för smala tror ja. De andra är ett par pilotbågar från Gina tricot och ja e faktiskt ganska säker på att de blir dom. Alla ja frågat  säger olika men Emelie och Mattias sa de stora nu på morgonen, så de blir nog så. Svårt som bara den att välja och om man aldrig haft glasögon innan så vet man ju inte heller riktigt vad man gillar...



Lova att tycka om mig även om ja ser lite rolig ut i mina pilotbrillor :)

Bröllopsklänning

Åh, jag börjar få lite smått panik nu inför bröllopet. Jessica var snäll och påminde mig igår om att det är en månad kvar. EN MÅNAD! Jag vet ju inte ens hur jag vill att klänningen ska se ut. När ska ja hinna köpa den? Vad ska ja ha för skor? För väska? Jösses, jag blir helt snurrig. Undrar vad de andra tjejerna ska ha på sig.. svårt de här.
Jag har några krav;

- mellan knä och fot
- stilren
- inga skrikiga färger
- max max max 2500:- (man kommer kanskek unna använda den igen....)

Ja gud. Hur ska de här gå..


Har föresten bokat boende i Gbg 22-23 Juli. Camilla o jag ska upp ochha några mysdagar med mkt fika och mkt shopping. Kan ju hoppas på att jag hittar klänning där.. Har för säkerhetsskull tagit en ledig dag till efter det, efter att lönen kommit, till att shoppa klänning.. Vilka beymmer :)


Hej hopp

RSS 2.0