Lugnet efter stormen

Äntligen!


Känns sjuktskönt att tentan är över, får se hur det gick om två-tre veckor när resultatet kommer, känns som det kunde gått sämre...


Sitter i Mattias morgonrck i köket, dricker kaffe och försöker varva ner lite. Ska in till väla en sväng med mamma nu vid lunch, ska köpa lite som behövs till gardinerna i sovrummet, kommer bli super, om de blir som de ser ut på bilden ja har i huvudet vill säga... :)


Sovrummet är för övrigt nästan klart. Äntligen. Ska upp foder runt ett fönster, några tavlor ska upp o såklart gardinerna. Lägger upp några bilder sålänge..


Ha de fint!


     

Jag ser bara död...

Det blir bara värre och väre. Tror dagens incident var ett tecken, ett tecken om hur den här tentan kommer gå.


Solen lyste o´ch vi satt och smaskade på våra nybakade kakor från östras på stadsbiblioteket när det sa PANG! och sen följdes det ljudet av en lätt dunns. En liten stackars anka kom flygande från Nissan, rakt in i fönstret och kolade av på momangen. Hade lite dödsryck sen var han borta... Otäckt. Hur kommer detta gå?


Dags att börja dagens pluggande (:
 

Jag ser bara mörker

Just nu känns det verkligen så. har suttit med makroböckerna från 08,00 till 20,00 igår, började 08,00 idag och sitter fortfarande. Mindre än en vecka till tentan och jag får verkligen inte någon helhetsöverblick på det hela... Har lite föreläsningar kvar men tror knappt att dom kommer ge någon chans att se ljuset... Fy sjutton för det här!


Blä!


Har en liten facebook och kisspaus nu, sen börjar allvaret igen.  Blä!

Svanhopp

Vilka graciösa hopp jag fick till på både enmeterssvikten och treans hopptorn på sannarpsbadet igår... (: Jag, Mattias och hans lillasyster Lovisa hade en heldag igår med bad, bad, bad, bad, fika, bad, bad, bad och max. Har börkat fundera på de här med att skaffa egna ungar, om man inte har energi att leka en eftermiddag i samhallen nu, hur ska man orka med det sen, när man jämt och ständigt är bland gapande och gnällande ungar... jösses (:  Tur det är några år dit..
Var helt slut efteråt och somnade in vid nio tiden, haha. inte lätt att bli gammal...


Hemma i Perstorp idag, har hälsat på tjajorna i stallet, mamma och nu ska jag iväg och träffa Anna, alldeldes för längesedan, känns som vi har massor att prata om, kommer bli skoj.


Ps: I helgen ska vu prova nya gräsklipparen (:

Smoothie och partaj

Har precis varit ute på en långrunda med Jessica, skönt att prata av sig, har alltid lika mycket att tragga om när vi ses (: Kanske för sällan!?


Har gjort mig en god smoothie med färska jordgubbar och banan, riktigt god. Ska snart börja göra vid mig inför kvällen. Ska på en överrasknings 30-års fst, känner dock inte tjejen som fyller år jättebra, men bjuden blev ja... Ska bowla, äta god mat och dricka massa vin. Zandra ska också med så då blir det ju garanterat kul, och Kentisen... (:


Glad påsk!




Påsklov

När man har varit duktig i skolan och klarat sina tentor så har man lite av ett påsklov nu fram till nästa tisdag, (omtentavecka) så nästan en och en halv vecka. Underbart! Började lovet med en pluggfri dag, ska försöka plugga lite trots min ledighet, så ja klarar tentan den 27:e och ifall jag gör det, så är det en kvar och om ja klarar den med, så får ja sommarlov (: 


Hängde ut nytvättade lakan på tork idag, guuud vad det luktar gott att bädda med sängkläder som hängt ute! Har också haft pappa på besök, han har fixat i sovrummet. Taket är helt klart nu, håller på med väggarna sen blir det målning och nytt golv. Kolla bilderna vad snyggt det kommer bli, måste innebära att barnen som blir till där kommer bli ruskigt snygga.. Fast kan va svårt att avgöra, kan bero på föräldrarna också (:


Tuffsisen har legat inne hela
dagen trots det fina vädret.. Har försökt släppa ut henne men hon vill bara in igen.. Kan inte låta bli att släppa in henne, hon är ju så söt (:
 Ska smaka lamm ikväll, mkt skeptisk.. Tror de kommer växa i munnen..



                                    


Om någon såg något roligt idag...

... så var det jag som var ute och sprang.


Jo det är sant. Jag vet inte varför men det bara blev så. ungefär 4km, gick bara i en backe. Jäkligt nöjd med mig själv (:

En bra tisdag.

Kanondag igår. Började ju med tentan, kunde inte blitt bättre. Sen tog jag, Jenni och Jonas en lång och mysig fika i stan, och sen blev det vinst i DM för Mattias lag. Lite kallt att titta men Björn och Jessica kom och gjorde kvällen ngt mysigare. Ska ut o gå en långrunda på lördag med Jessica, hoppas på bra väder.


Hann även se 4nr! 4.. Rekord för mig. 027, 028, 029 och 030, Nummerplåtstävling.. Lite nördigt men man blir lätt fast.. Avslutade dagen med pizza, eller ja, sallad för mig, och lite snacks framför fotboll o hockey med Ms kompisar.


Prpblemet med mig och tentpr är att när jag klarat en, så blir jag om möjligt ännu slappare. Sen har ja fel tänk också. Som nu... nästa vecka är det omtenta vecka för dom som har tentor efter sig, och då kommer dom ju bara plugga på de tentorna nu, och då behöver ju inte heller ja börja med den nya...... Så ja... Jag tar ledigt ngr dagar tänkte ja. Jenni har ändå lånat mina anteckningar å ja kan inte göra ngt.. :)


Smoothie med macka sen ut och promenera.


Tjaaa

Fy fan vad jag är bra!

Haha, kom o tänka på den sången man sjöng när man tog studenten, haha.


Men iaf, VG! Förstår ni!? VG! Helt galet. Var lite övertygad om att det gick käpp rätt åt... Ja ni vet. Men icke. Hon gjorde det igen alltså. Ahhh. Är så glad så glad så glad. Lite skrämmande dock att man har så dålig koll så man tror man presterat ett underkänt betyg och sen blir de så här bra....


Sandra skicka sms att det kommit in på datorn. Blev ganska skakig, nära att börjka grina. Ja vet, ja e lite av en tönt, men ändå. Sen när det stod VG, så trodde ja först att ja såg fel, men icke.. Ohh!


Ska fira med att sluta mitt förmiddagsplugg, ta en stor kafft och ringa min bästis (:


KramKram

Dags att ta tag i skiten...

Måndag. Plugg. Vart har min strategi med 8h plugg varje dag o ledigt på helgerna tagit vägen? Nu läser ja mest lite hit o dit o inget blir gjort, vilket resulterar i en vanlig måndagsångest. Ligger i sängen med papperna framför mig, ska alldeles strax börja, ska bara... :)


Har hunnit vara i stallet o mockat o haft mig så där e klart, skönt att inte dra ut på det. Ska till skolan för möte med de andra utbildade inför nollningen vid 6. Funderar på att åka in lite tidigare så jag hinner gå lite på stan, tror ja behöver unna mig ngt fint. Ikväll ska ja o M ut o äta, lite vardagslyx. Vi är ganska duktiga på sådant men de sista månaderna har vi slappat till oss. Skärpning!


Men som sagt.. Pluggdax. Har tagit fram en solstol och ska placera mig mitt i solen med solbrillorna o boken, tjohoo!


Vår :)

                      


En fantastisk dag ute med mamma, blommor, katten & massa skartt :)

Städning

Ännu en härlig dag! Underbart.

Igår efter skolan åkte vi till bygghandeln och handlade lite saker till sovrummet, sen till stallet och sen hem för grillning. Jag älskar att grilla .) Gjorde vitlöksmarinerad fläskfile med potatis i ugnen, god sallad och rödvin.


Avslutade kvällen med sista avsnittet av Grey´s anatomy säsong 2. Mattias o ja e lite efter men när man har boxarna kan man titta hur mkt som helst :) McDreamy och Meredith myste till det lite i slutet och jag är nöjd. Har svårt för Izzie men börjar gilla Addison... Som sagt, lite efter :)


Idag har ja varit uppe tidigt o fixat stallet, Dammsugit och torkat golven o nu tvättar ja. Mammsen kommer snart o då ska vi åka och handla blommor och sen är det plantering och solning som gäller.


Hej hopp

Fantastisk morgon!

-Vilket väder!


Har på känn att det kommer bli en underbar dag idag. Började morgonen med lite vardagslyx. Scones och mumsigt te med tidning och morgontofflor. Sånt gillar jag :) Sen tog jag cykeln i morgonsolen till stallet och släppte ut hästarna. Det ena stoets föl har lagt sig på en sidan så hela magen buktade åt vänster, såg riktigt kul ut. Börjar bli ordentligt tjocka nu även om det är ett tag kvar till fölning.


Ska snart iväg till skolan, 10-15 idag, ska nog gå att uthärda. Fast ja ska äta sallad till lunch... Frågan e hur ja kommer må efter det. brukar känna mig helt grå och dassig. Tur de e helg snart :)


Hej Hopp

Askungen

Då var det snart helg igen, galet skönt. Dagarna går ruskigt fort nu. Skolan på dagarna och stallet på kvällarna sen är man helt slut. Ska försöka med ett litet ryck i renoveringen av sovrummet i helgen, mammsen kommer på besök och lite plugg får de nog bli.  Skönt att ha sina dagar planerade.


Utgång på lördag? Ja e iaf galet sugen, de andra ahde en monsterfylla igår, men dom har ju flera dagar på sig att ladda om på...


Har fått en sladd till kameran igen, så nu ska de ut o fotas. Har saknar engagemang när ja inte kunnat ladda över o redigera o ha mig...
Lägger med en bild på M's blivande stjärna, Askungen. En riktigt fin liten dam :)






RSS 2.0