Med båda fötterna i By.

Då var ja hemma igen. Har haft tre riktigt mysiga dagar i Stockholm med mamma. Kollat på slottet, fikat, ätit gott, shoppat och ja.. haft det mysigt (:


Idag ska jag mest pyssla här hemma. Ska åka till en inredningsbutik ute i skogen utanför Munka Ljungby och hämta lite saker ja beställt, sen ska ja även försöka sy lite julgardiner, får se hur de går...


Ska bli riktigt skönt att åka till stallet i eftermidadg och bara njuta. Bara regnet håller sig borta.


mattias ssta dag på jobbet dag, bakade lussekatter till ett i natt som han ska bjuda på, men de blev goda så de var de värt. Synd att ja fick en bara... Kasst.


dax att åka!


Morgon eller kvällsmänniska?

Det är den stor frågan... Försöker placera in mig själv, vilket borde vara lätt, men det är det inte.. Har praktiserat både varrianterna denna vecka och jag vet inte riktigt vilken jag föredrar mest. I tisdags sov jag till halv 10, skönt, men ja var lite som en zombie när jag väl kommit upp... Var sådär pigg och sådär trött på kvällen så ja vet inte... Igår och idag har jag varit uppe innan 7 för att släppa uy hästarna och mocka, och ska jag vara ärlig är jag nog ganska pigg nu, och kvällarna blir inte ås tunga ändå. Kan man va en blandning?

Är nog det isåfall...


Har somsagt varit i stallet och bytt täcken, släppt ut och mockat. Ska in till skolan i eftermiddag och det är väldigt skönt när man kommer hem och stallet redan är klart så man kan börja rida direkt. Diciplin (:


Nu frukost!

Regn, rusk och målning

Vilket tråkigt väder! Helt galet grått och blött.


Har dock tillbringat första halvan av dagen med att måla den blivande garderoben. Ska få ett mysigt litet "dressing room" i anslutning till sovrummet, lite sådär vardagslyx (:


Ska tvätta, städa och pyssla lite här hemma, läsa lite i boken som ska läsas i den nya kursen verksamhetsplanering samt en sväng till stallet. Planerar att åka in till Halmstad och titta på " Bonde söker fru" med lilla matjuntan, bara inte blåsten blir för stark, vill gärna inte köra bil i storm ikväll.


Nåja, åter till mitt hushållsarbete (:


Wooohoo!

Hurra för mig!!

Fick VG på andra statistktentan, vilket innebär VG i hela kursen. full pott, tjohooo vad bra (:


Annars flyter allt på. Sitter  min rosa morgonrock och laddar för skolan. Ska ha andra föreläsningen i verksamhetsplanering idag. Roligt? Njäää. Kan ja nog inte påstå, men vi får se.


Hinner inte mer nu.

ciao ciao

Bättre sent än aldrig

Har haft fullt upp med tentaplugg, tvättning, ridning mm och har inte hunnit lägga upp bilder sedan semestern. Har haft lite egentid ikväll och lagt in bilderna så här kommer lite smått & gott!



                             


RSS 2.0