Träningsverk som inte går att missa..

Är helt förstörd i kroppen. Visst ställde ja in mig på att få lite träningsverk men långt ifrån det här. Det är helt galet! MAn tycker ändå inte, eller ja tycker inte, att man borde tappa en massa muskler så lätt bara för att man inte ridit på några månader, men jovisst. Funderar på hur de va när man red o tävlade två hästar konstant, då måste man ju varit sjuuukt vältränad... Eller iaf haft lite mer lårmuskler, haha.


Som ni förstår så har ja hoppat upp i sadeln igen, alldeldes för länge sedan. Förstår inte hur ja kunnat klara mig utan det, men det är väl så satt man behöver en liten paus ibland. Red Claire, som tyvärr misste sitt för för några veckor sedan, och vilken häst! Fast hon är gamal och lika otränad som ja så dansar hon fram. Galoppombyten och skolor utan problem som om hon inte gjort något annat. Är fantastiskt att sitta på så tacksamma och arbetsviliga hästar. Lovisa skratta o sa att ja såg liten ut på henne, hon är närmare 1.80m, så det är med all sin rätt, men tänk då lilla 11åriga Lovsia som red henne nu i veckan, det ser roligt ut (:



Första natten över...

Två nätter kvar, sen kommer Mattias hem från träningslägret. Lillasyster kommer ikväll och göra mig sällskap och på lördag åker ja till Hässleholm. Tänk att vi har hus, en gård, och att ja inte vågar sova själv, haha. Lite pinsamt (:
Igår kom tjejerna från klassen hit. Vi grillade (det snöade inte när vi bestämde det) jättegoda grillspett som vi åt med goda ugnspotatisar med massa vitlök och goda såser. Sen blev det film och spöksnack innan sovdax, precis vad vi behövde, haha.

Idag började vi  med sovmorgon och sedan brakfrukost med goda smotthies och massa annat smarrigt. Va ute och gick en runda och passade på att titta till hästarna, som inte ville kela, till Sandras lycka..

Nu har ja varit och ridit och överväger att plugga lite, vilket det troligen inte blir. Ska tvätta oxå, tjohoo!


Hej Hopp


Mammakurs

Japp (:


Men inte så allvarligt som de låter. Så Emelie, lugna ner dig. Haha. Tillbringade dagen igår på Tylebäck med massa lekar och övningar inför höstens nollning. Har varit lite halvskeptisk innan men tror de kommer bli superkul.


Imorogn åker M. på träningsläger och tjejerna kommer hit för vin, god mat och några drinckar imårrnkväll (:


Dags att fixa till mig, skola snart.



Oj, glömt att ja klippt håret. Lockarna borta och håret mörkt, e rätt nöjd skälv faktiskt. Har fortfarande inte hittat sladden i flyttröran så några bildbevis kan inte ordnas ännu...

Ganska nöjd (:

Hade en otroligt bra dag igår. Gillar sådana dagar (:
Började med tidig föreläsning och innan dess fick jag reda på att jag klarade en tenta till (: Har klarat alla nu, känns så himla skönt. Tror jag hade haft svårt att motivera mig om tentorna inte gick bra. Hade 3p i från VG, lite typiskt men ja får va nöjd ändå.

På eftermiddagen körde ja till stallet. Tänkte ja skulle hålla på lite med 2åringarna. De har blivitt så duktiga så himla snabbt. Nu kan ja gå ut själv i hagen och hämta dem utan hjälp. ställa dem i stallet och göra i ordning dem och sen leda och longera lätt på ridbanan fast de är helt själva. Kanon kul (:

På kvällen åt vi pizza o slappa lite med Björn o Jessica, alldeldes för längesedan vi sågs.

Sitter o skolan nu och tentapluggar. Ny tenta nästa fredag, kunde varit roligare.. Mattias är sjuk, lite pipig men relativt stark..  Är vi tjejer lika svaga när vi är sjuka?


Pluggdax!


RSS 2.0