Idag blev dom röda

Är inne i ett färgstimm när det gäller naglarna. Rosa förra gången, idag blev dom röda.


Drömhuset!?

Kolla in detta Fina huset! Visst, det är ett stort renoveringsprojekt, men 450 000:- !! Sjukt, det är det. Tänk att renovera det för en miljon typ, fatta vad snyggt det hade blivit. Kolla utsikten, sjukt! Sen att det inte finns några, grannar, inga jobb och att det är en dagsutflykt om man ska iväg och tävla med hästarna, men ändå!

Fint :)


Att vara flygrädd

De senaste åren har jag börjat bli lite vek. Jag tänker för mycket och jag oroar mig för mycket. Det är allt från hur folk uppfattat mig, och jag skulle sagt ja istället för nej, om jag skulle gjort si eller om jag skulle gjort så. Det värsta med min vekhet är min flygrädsla. Det är fruktansvärt och jag vet inte vart de kommer ifrån. Jag får sådan ångest och hjärtklappning. Tänker på allt jag kommer gå misste om om något händer, varför jag utsatt mig för detta och så vidare. Jag lovar mig själv varje gång att jag inte ska gör det igen, men ja.... Jag älskar att resa, det är otroligt kul med nya platser och nya länder, men resan dit och hem begränsar mig. När jag var och luffade i Asien gick det bra, inga problem alls, nu får ja panik om jag ska åka till Stockholm.


I går ringde vår VD och frågade om jag skulle kunna åka till England över månadsavslutet, då detta skulle vara det smidigaste sättet för oss alla att klara vårat Årsavslut (vi har delat räkenskapsår och avslutar i maj). Klart jag vill åka! Jag vill få chansen, jag vill visa att jag ställer upp. Men resan dit!? Och hem!?


För två månader sedan var jag också i England, då flög jag dit med lillasyster som också skulle på tjänsteresa, men hem flög jag själv. Jag var hysterisk kvällen innan, ringde hem och grät. Helt förtvivlad var ja. Men.. De gick ju bra. Trots allt. När vi väl ska gifta oss så vill både jag och Mattias åka till Kenya på ridsaffari, hur fan ska de gå till? Ska vi bila ner eller?


Har funderat fram och tillbaka hela natten, och jag åker. Jag måste klara detta, annars blir det bara värre. Och det kommer bli fler resor till UK under året med jobbet, såja, jafår bita ihop. En positiv grej är att Body Shop är skitbilligt i England, och det, det är bra :)

Pirates 4!

Hej,

igår spontanbokade jag två biljetter till Pirates of Caribbean 4. Mattias tog tåget till Helsingborg från Laholm, och detta är större än ni tror. För Mattias har typ aldig åkt tåg. Jaaaa vet, de är sjukt! Jag fick köpa en enkelbiljett på sj.se sen fick han hämta ut den. Ja jösses, vad är de för en man har hittat!? :)

Först åt vi lite mat på Harrys, ja gillar faktiskt deras mat. Prisvänlig och helt ok. Eftersom jag försöker räkna mina kalorier så fick jag hålla igen lite. Tog en förrätt med parmaskinka och sparris, sen oxfilé på toast med Bea-sås. Åt ej toasten men pommesarna slank ju ner ;) Knappt ngr kalorier alls.. Tss!

Sen såg vi filmen, och herregud vad trött jag var på slutet. Vi va inte hemma förrens vid 1, och sen upp och jobba idag. Är lite svag. Men filmen iaf... Ja.. Vad ska man säga!? Min första spontana tanke så fprt filmen va slut var; Jaha ja, då kommer det en nummer 5 också.. Lätt att se, aldrig fel med en Johnny Depp -dos, han är jäkligt snygg som Sparrow. Inte riktigt i samma nivå som min nya kärlek, Edward Cullen, men ändå. Nja.. Filemn får nog 2½ av 5p av mig. Lättsam, inte så värst spännande även om jag skrek två gånger samt att man får se lite Depp! 

I lördags var min lillasyster billig...

Återträff med PG i fredags då... Emelie, jag och Camillisen dela en flaska rött och myste lite innan vi begav oss till Persgården. Min kära mor körde oss och tog med mina bilnycklar till sin lägenhet, så skulle jag hämta dom där på lördagen.


Väl på plats så kryllade det av roliga människor. Hur kul som helst. Bra mat, mkt vin och en hel del flum. Slutade i en lägenhet i Perstorp med André, Philip, Bulten, Victor och Johan. Jäkla blandning. Där drack vi två flaskor vin till och en del kaffe, ranglade hem halv 4 till Åsas place med Camilla i släptåget.


Var oförskämmt pigg i lördags, gött. Då kan man köra hem i tid och få något gjort iaf. MEN!!! Åsa, min kära syster, hade min mors nycklar med sig, i en kanot i Rönne Å! Va faaaaan liksom. Och mamma var i Tyskland. Kul. Kul KUL! Långt om länge hittade Åsa en väg och tog sig till en civilisation i Billinge, dit jag fick lift med Camilla.
Checkade in i By vid 4. Tjo!


I lördags drack ja inget, bara coca...


Man är inte 20 längre...

God morgon alla glada!

Igår var jag i Hbg med lite kollegor från England. Hann med diverse uteställe och det blev en hel del öl och drinkar. Kan ju säga att jag nog överskred min dagliga dos av kalorier med sådär 5000 eller nått.

Huvudvärken är galen, mina ögon trötta och det värsta av allt, återträff med PG ikväll. Hur fan ska ja orka det?


Renovering av kontoret

Vi renoverar ett rum hemma nu, "kontoret". Inte alls så spaceigt som de låter, men de är ett litet rum som ligger i anslutning till vardagsrummet som ska bli ett litet kontor.

Vi har tagit fram bjälkarna, och ska måla taket vitt men ha kvar bjälkarana inoljade. Kommer bli likadant som sovrummet, najs! Sen ska vi lägga ett mörkt golv, inte hittat något perfekt ännu, men vi har inte heller letat värst mycket. Men tapeten är köpt och hämtad, lite föööör dyr, men vi gillar den. Vi kan ju ha den i många år. Tänk hur många gånger vi kommer va i rummet, haha!

Har också köpt ett gammalt skrivbord på blocket som ska målas vitt, en fin bokhylla i vitt ska inköpas och även en mysig fåtölj. Och bäst av allt, en ny dator ska skaffas när rummet väl är klart, tjoo! :)





Tapeten, vad tycks? Bilden lånad från intrade.se

Jag andas

men det är knappt. HJobb, jobb jobb. Återkommer när vardagarna är lite ljusare.

Tjaa!

RSS 2.0