Domarkonferens!

I helgen har jag varit i Göteborg för domarkonferens, hästtävlingar och goda drinkar :) Första gången som konferensen var samtidigt som Göteborg Horse Show, roligt. Hade lite föreläsare, fick vara lite bakom kulisserna och se domartorn med mera. Fredagen avslutades högst upp i Gothia Towers med goda drinkar och trevligt umgänge.

Halva fredagen var konferens, sen mötte jag upp en barndomskamrat, lunchade och hade kul. Tillbaka i skandinavium plannerade jag en kväll på mässan med shopping för att sedan åka med Mattias föräldrar hem, men en biljett till Grandprin med bästa tänkabara platser lockade mer :)


Nu är jag hemma och trött. Herr och Fru Ottosson kommer snart med pizza, bra avslut på veckan. Imorgon är ekonomerna från UK på plats, hårt jobb på dagen, goda öl på kvällen :)

Reflektioner

Afrodans... Som Åsa förklara på jobbet: Man dansar som afrikaner, haha.
Ja... Det var en spännande upplevelse. Kändes lite småläskigt att gå in i gympahallen när alla andra såg så vana ut, och det blev inte bättre när instruktören fråga om där var några nya. Jag och Åsa, endast.. Det var svettigt och skrattigt, alltså som vi dansade, galet. När jag tittade på Åsa så kändes det som att vi va på någon grottdans och inte afrodans, haha. Men bra trämning var de för så ont jag haft i kroppen dom senaste dagarna var det väldigt längesedan jaga hade sist. På onsdag är det dax igen :)

Afrodans

Satt och smålipa på mitt kontor för att mitt jobb är så jäkla kul just nu, och då kom åsa och lyckades övertala mig att gå på afrodans ikväll. Herregud. Återkommer med reflektioner. Är väldigt emot sånt här i vanliga fall...


Bagaren & Kocken

Måste ge er ett tips, till er som gillar mat och bak och liknande. Beställde min assistent i torsdagseftermiddag, och i fredags fanns den att hämta ut i Laholm, är det inte förträfligt bra? Har beställt lite saker från dom tiigare och kan bara rekommendera det, kika in vet ja! www.bagarenochkocken.se


Maskinen är som sagt här och jag är lycklig. Bakade två goda formfranska bröd i lördags, och igår gjorde jag frallor toppade med solrosfrön. Himla lyckade båda två för att vara första försöket om man säger så. Johanna, du ska få recepten :)


Annars har min helg varit helt fantastiskt lugn. jag har inte haft en ledig helg på hur många månader som helst känns det som, men nu, nu jäklar. Har bara tagit det lugnt hemma. Myst, städat lite, lagat god mat och bara njutit av att vara hemma, fint! Nästa helg är det tävling och helgen därpå åker jag till Göteborg, kul!

Nu är den på väg

Dålig uppdatering, ja vet. Sorry sorry. Har hur mkt som helst på jobb. Hinneri nget mer än att äta, sova och jobba..


Men, ett litet hej säger ja nu, och informerar er om min totala lycka, min köks assistent är på väg hem nu :) Woohooo!



puss!

RSS 2.0