Då var det gjort

Jepp. Tentan skriven. Gick hyfsat tror ja, men man vet ju aldrig. Är barnsligt rädd för att misslyckas, hade kanske varit bra att göra det ngn gång men inte nu. Är inte redo (:


Gårdagskvällen spenderades på Bowlingar med favoriterna i Halmstad. Vi tjejer (Ja, Sandra a.k.a. Sussana, Agneta och Jenni) hade bokat en bana tidigare än grabbarna för att träna lite, haha. Jäkligt töntigt och ett dålig strategival för vi va sååå trötta och ofokuserade när det väl gällde. Det var också hyfsat svårt att hålla sig för att inte säga ngt som antydde på vårt "fusk". Efteråt berättade vi och dom tyckte nog mest vi va fjantiga, haha.


Har lunchat med Anna idag, alldeldes för längesedan men mkt trevligt. Har hälsat på jobbet och nu pysslar jag lite med mamma. Ska se idol och äta hemmalagad pizza med Matildaikväll, full dag alltså, precis så som ja vill ha det (:


Imorgon ska ja vara tävlingsledare i Hässleholm med riktig mkt starter så det blir en långdag, ser redan framemot morgonkvällen.


Dax att återgå till pysslandet.

Hej Hopp

ångest

Åh... DAx för tenta, igen! Tycker inte ja gör mkt annat än att tentar nu förtiden. En tröst är väl att det är sista innan jul, men tyvär har jag två efter istället...

Jaja, får se hur det går. Känner att jag inte är riktigt så förberedd som jag vill vara, men går det så går det.

ska försöka lägga upp lite semeterpics och skriva mer om det så fort jag är tentat och klar.

Håll tummarna!

var bara tvungen...


dålig syn!?

Andra passet på body pumpen avklarat. Hade lite mer vikter denna gången, men fortfarande liiite om man jmf med andra, och iudag känns det rejällt i kroppen. Skönt.
Ska tillbringa kvällen med tjejerna i Halmstad. Ska fira Sandra lite sen är det halv 8 hos mig och efter det bonde. Jag får åka hem sen för ja vägrar titta på Grey´s (är två säsonger efter)


Igår la pappa och mattias golvet i hallen, blev riktigt snyggt. Tur man har två händiga män i sin närhet, haha.


Har plugghat hela dagen, går sakta men relativt säkert tycker ja. Ska läsa lite nu i eftermiddag för att försöka få lite mer bas fakta. Ska ha med lite övningstentor på semestern, nördigt men behövligt. Får se hur mkt jag gör, kan völ iaf försöka läsa 1 timme om dagen?


Har förövrigt börjat se sämre, måste nog kolla ögonon igen, var snart 2 år sedan.. Får skriva upp det på min att-göra lista.


Nu ska det läsas.


hej hopp

Jag klarade det!

Jepp, första träningspasset gick finfint. Eller ja.. Det gick bra. Hade intealls särslillt bra koll på hur mkt vikter jag kunde ha, så jag körde i princip på minsta möjliga, haha. Har trots detta träningsverk fortfarande så det var nog tillräckligt. Kände att jag kunde lagt på mer när det var ben men armarna är veka, jösses. Denna vecka blir det träning på tisdag, ska träffa Matilda och magen på torsdag. Tänk att den lilla parveln kan ha kommit när jag är hemma från Egypten, häftigt! Har hittat världens gosigaste present inne istan, ska bli klar och köpa den innan den tar slut.


Helgen är snart slut och vädret är höstigare än höstigadt. Har varit ute en sväng och planterat påsklilljelökar (vuxet, ja vet) så det ska bli vårigt och fint tidigt nästa år. Borde plugga nu.. Gör uppgifter på hypotesprövningar och konfidensintervall till höger och vänster, inte det minsta upphetsande. Lovar.


I fredags skulle vi in till stan och köpa lite smått och gått. Jag köpte simglasögon så jag kan härja som ett litet barn på semestern. Börjar även bli sjukt sugen på att boka in ngt dyk när vi är där nere. Har inte dykt sedan jag tog mitt cert. på PhiPhi så det hade varit kul. Får se hur jag göra där... Måste ju hinna dricka drinkar och sola också...
Vi hittade ett riktgit snyggt golv till stora entrén, ska se om pappsen kan komma och hjälpa oss i veckan. Sen tog vi ett spontant beslut och gick och åt plankstek på pio och sen bio. Blev "the ugly truth". Väldigt lättsam film, har inte sett ngt liknande på bio på länge, men den hade sin ljuspunkter, absolut.


Var i Hässleholm och kollade på Ted när han hade spelning på Markan. Var ritkgit kul att se, han har blivitt så duktigt. Kolla in hans sida, mkt fina låtar. Passar kanon att lyssna på när det är regning och ruskigt ute.

tedmorrismusic.com


Somsagt... Hypotesprövningar.



Ps: Har börjat plocka fram sommarklänningarna och ngr bikinis. snart, snart, snart.. Har inte tänkt på flygresan på hela dagen. Nästan. Nu gör ja det.. men ändå...  Rödvin och snus på pappas balkong när de andra swover ngr timmar innan taxin till kastrup avgår är nog att rösta för.. ja.. hur ska detta gå!?


ses!


Snart helg.

Veckorna bara rusar. Bra på det viset att jag snart ligger vid poolen med en drink och solar. Dåligt för att tenta 2 närmar sig. Egentligen borde jag inte alls sitta här utan plugga, tvätta, mocka och plugga lite till. Det är det här med diciplinen..

Har laddat ner ett grymt program där man kan designa och rita hela sitt badrum. Är iof ett år tills badrummet ska byggas om men man vill ju vara ute i god tid, haha.

Igår shoppade jag träningskläder. Lite dumt att gå loss innan man vet om man kommer komma igång, men ja tror det motiverar om man lagt utamassa pengar, eller? Har iaf köpt nya träningsskor. Svarta med rosa detaljerm riktigt sköna. Det är nämligen dax för premiären ikväll. Body pump. Är nog 3 år sedan sist alltsp, oooh med träningsverk jag kommer ha. Jessica har gått två gånger nu så hon äör ju riktigt rutinerad jmf med mig. haha. Får som sagt se hur det går.

Ska sätta mig med plugget igen. Har gjort renskrivningar av alla anteckningar och ska börja med lite uppgifter. Wish me luck!

 


Hon gjorde det igen!

Tjoohoooo vad glad jag är! Fick VG på terminens första tenta, skönt att trenden håller i sig, haha (:  Himla skönt att klara första kursen då jag kommer missa en hel del på kurs två då jag är i Egypten. Får se hur det går på nästa tenta...


Ska fira med ngn riktigt god middag ikväll. Mattias har också anledning att fira förstår ni. Han sa upp sig på Haldex idag för att om två månader börja på ett nytt företag som kalkylerare och projektledare, kul kul!


Åter till pluggandet!



Oj vad det båser!

Har haft några riktigt lugna och härliga dagar nu efter tentan. Tror förövrigt att den gick bra, men man vet ladrig. Hoppas på resultat i dagarna. Har hunnit med en shoppingtripp till IKEA vid Göteborg samt Freeport, gjorde ngr fynd så jag äör riktigt nöjd. Har renoverat stora entrén och måöat tak och väggar, blev riktigt mysigt. Ska köpa golv i veckan så det blir helt lart så fort som möjligt.


Camilla och Elvis har varit på besök och i lördags blev det lite vin, drinkar och spel med ngr tjejkompisar. Söndagen innebar mys i soffan och tacokväll lite senare, blåste helt galet utomhus. Hoppade över ridningen, inte värt att riskera ngt med unghästarna i ovädret.


Veckan kommer innebära en hel del plugg. Känner att jag behöver ligga i om jag ska klara kursen trots resan. Är mindre än 2 veckor kvar nu, ska bli hur skönt som helst med lite sol och värme, riktigt underbart faktsikt. Ska inhandla lite korsordstidningar och pocketböcker så man har lite annat än skolböckerna att läsa (:


Till helgen ska vi till Tyringe för lite mat och fotboll hos ngr vänner och senare till Hässleholm för att se på konsert. Kommer bli kalas, ska dock döma dagen efter så jag ska vara körande. På tal om dömning... Dömde min första Allsvenska förra helgen. Gick jättebra så det var riktigt roligt. Lite nervöst men när det väl var igång så flöt det på precis som vanligt.


Har en riktigt kul grej att berätta också, men det väntar jag någon dag med... :)

RSS 2.0