Jag har hunnit...

... med mycket på de sista dagarna :)

Har fyllt 24, fått jobb, varit på 25-års fest ja.. En hel del!

Har somsagt fått jobb. Otriligt kul och spännande. Ska jobba som controller på ekonomiavdelningen på flowcrete. Är en som ska vara mammaledig så jag ska vikariera. Kommer vara ledig en termin från skolan men med tanke på vilken erfarenhet jag får så är det värt det.

Var på 25års fest i lördags hos Tina. Jättetrevligt. Bra ös på de flesta precis som de ska vara på en riktigt bra hemmafest :) Åkte dock hem ganska tidigt då vi hade skjuts då. Det var npg ganska bra, för vi va båda rysligt sega igår och det hade vi verkligen inte tid med att vara.

Igår var det ju ingen vanlig dag, det var ju min födelsedag :)  Bakade, kockade, bakade och kockade. Blev bra till sist, fick fina presenter och hade det allmänt trevligt. Det är ganska mysigt att fylla år... Fick en ny ridhjälm av mattias, ska prova ut den i Göteborg när vi ska dit, blev hur glad som helst!


Vet dock inte om jag ska ha brun eller svart.. knepigt...


Idag är min sista "lediga"-dag. Har mockat och så nu på morgonen och nu ska jag bara lata mig. Läsa lite och äta godis hade jag tänkt, kanske pilla lite med hemsidan. Ibland får man unna sig lite måndagslyx :)

Långt lidande mot sitt slut

Äntligen!
Tre tentor avklarade på en vecka och nu är ja fri! Eller ja.. i några dagar..

Har varit i stallet och mockat och nu äter ja lite rester. Jag hatar rester men det fick bli så. Ska tvätta och städa i eftermiddag. Ska även försöka provbaka några olika saker för att se vilket jag ska ha när ja fyller år. Kommer bli mkt kakätande denna veckan, sånt gillar jag :)

Återkommer med kakbetyg!



Ångest

Ja.. Så förklarar jag mitt tillstånd just nu bäst. Sitter i skolan och ska snart börja läsa om kvantitiva metoder. klockan 8, en lördag! Gud vad härligt det ska bli efter dessa tre tentorna, kommer dock inte vara mkt till människa frma tills dess.

Har nog en kul grej att berätta snart, få se hur de blir med det... :)

Hej hopp

Händer inte så mycket...

... Är bara en massa tentapluggande just nu. Har tenta den 11, 12 och 20:e och den sista är en hemtenta som kommer ta en jädran massa timmar..

Har inte mer att säga..



Bittert!? ja vet!

RSS 2.0