Trötter.

Var en fantastisk dag igår! Allt va perfekt. Bra väder, trevligt umgänge, god mat, gott vin och sjukt bra tryck på dansgolvet. Behöver inte säga så mycket mer... Bfogar en bild som talar för kvällen ;)

Tack herr och fru Wärring för en underbar dag, ni är så fina!





Imorgon är det dax!

Känns som det var evigheter sedan vi fick inbjudan till Anna och Markus bröllop, ska bli hur kul som helst imorgon, längtar mega mycket :)

Ska börja dagen hos duktiga Jenny vid 9-tiden. Ska färga, toppa och göra uppsättning. Vet inte riktigt hur jag vill ha det ännu men jag har två alternativ, vi får se. Spraytaning stod på schemat igår, är nöjd, blev lite för brun nästan, men men. Aldrig är man helt nöjd...


Ha en härlig helg, det ska vi!

kram kram

Förändringstider

Var helt säker på att jag skulle sluta blogga men så blev det inte, istället piffa jag till bloggen lite och nu känns det roligare. Ser på jobbdatorn att sidomenyn ser lite knasig ut och att där smygit in sig lite fel här och var, ska ordna det hemma, så klaga inte, haha :)

Om nya designen ser konstig ut så har du nog ett för gamalt internet, vet att explorer6 inte klarar png-filer, så om de ser mkt skummt ut, uppdatera er. Nu!


Hej hopp!

RSS 2.0