Snart dax!

Ohhh. Klockan närmar sig midnatt. Spännande :)
Haha, nej då. Bokrean är inte så spännande, kommer bli mer spännande att köra hem inatt med all snö.. Får ta det försiktigt.

Har träffat Anna nu ikväll. Lagade mat, fokuserade mer på kött än sallad, rättatakter, haha. Kollade på en mysig film, har redan glömt titeln men den var lagom komplicerad, sådär ni vet så man kan babbla och ändå inte missa så mycket.

Väntar nu in mamma och sen ska vi bege oss. Berättade jag att dom bjuder på korv med vröd i butiken i natt? Tycker det är lite kärt :)


See you!

Bokrea

Imorgon natt (natten onsdag-torsdag) ska jag och mamma på den årliga bokrean. Är nog tredje eller fjärde året irad som vi står där med alla andra idioter ovh väntar på att klockan ska slå midnatt.. Och jag som inte ens läser så mycket, haha. Men det är ändå väldigt mysigt på ngt vis :)

Ska klippa och färga håret imorgon, sen träffa Anna. Mycket som ska hinnas med.


Till sist: Stort Grattis Agneta! Nu är vi inte 20 längre :)

Snart är jag en upptagen kvinna...

... eller kvinna och kvinna...

I vilket fall så börjar det riktigt allvaret på jobbet på måndag. Då är det slut på lata veckor med 1-2 arbetsdagar för då börjar min heltidstjänst. Trivs riktigt bra och tycker det är väldigt roligt. Är kul att tjäna pengar till skillnad från att ha sitt CSN. Tror en liten paus i skolan kan vara bra, denna erfarenheten väger ändå väldigt tungt när det väl är dags för examen och första jobben därpå.

Har precis kommit hem från stallet. Mattias red två och jag en, sen var det träns och sadel på en av treåringarna. Var inte lika positivt inställd som jag men efter lite övertalning så gick det riktigt galant. Kul!

Håller på fö fullt med hemsidan också. Ska försöka få lite fina vinterbilder på ett par av hästarna, får hoppas på sol på onsdag.

Jenni hetsar om Roxette biljetterna, och jag förstår henne. De kommer nog gå åt. Vet inte varför vi inte bokat redan för både ja och M är sugna. Roxette liksom, som man dansat loss till dom på sena efterfester :) Ska bestämma mig ikväll, få tummarna loss och inte vara så snål helt enkelt.

Dags för lite sen mat sen sängen, jobb imorgon igen!

Hipp Hipp Hurra * 3

Hej Hej!

Nu räcker det med snö. Jag orkar inte mer. Jag har börjat bygga upp ett stort hat mot snön nu..

Har varit en härlig helg. I fredags var det Halmstad som stod på schemat. Har så underbart kul med gänget där upp, galet härliga tjejer! Firade mig, Hanna och Agneta som har fyllt/ska fylla i dagarna. Fick mysiga paketer och god mat. Riktigt skoj. Avslutade kvällen på Morfars med mycket dans och ännu mer skratt. Det finns så konstiga människo, haha. Kvällens roligaste är ändå på McDonalds när Bullen frågar om hon får smaka pommes av en sjukt vresig gubbe, haha.




Igår var det åter dags för vin och mys. Björn och Jessica va här. Åt och drack, kollade lite OS och spelade spel. Riktigt härlig kväll. Tyckte lite synd om mamma Lindberg som skulle jobba 07,00 idag och fick hämra närmare 3 inatt.. Men det är bland annat sånt som mammor är bra att ha till :)
Åt räkcocktail med kräftstjärtar och annat gott gojs, Balsamicofläskfile med kantareller och honung samt hallonmousse, mumsigt blev det!

Idag ska jag inte göra mycket vettigt. Sitter i min rosa morgonrock och dricker juice och äter salta pinnar. Ska rida hästarna lite senare men just nu känner jag att det blir lite för mycket för min kropp, den behöver vila sig lite till..

Ha en härlig söndag!


Utan Anmärkning!

Tjoho! Vi (jag och min lilla bil) klarade besiktningen. Ngt sömniga rullade vi in 5 i 7 imårrse. En riktig liten surgubbe tog had om bilen och jag tänkte typ: NO!
Han verkade inte alls snäll, men jodå. Vi klarade det så fint så. Är faktiskt första gången jag besiktar själv. Efter att Åsas bil fick körförbud och hon fick ta bussen hem så har jag inte riktigt vågat, även om min bil är ganska ny. Men.. Det gck ju bra :)

Var hos Zandra och Kent i helgen, trevligt. Hade dömmt hela dagen och skulle vara tävlingsledare dagen efter så jag var lite seg. Vi sjöng en del singstar. Skoj. Dock tröttnar jag ganska snabbt.. Och någon sångkarriär blir det nog inte, men det visste vi ju innan, haha.

Ska packa ihop mig nu sen styra bilen ner till Lund för en härlig eftermiddag och kväll med Camilla. Blir nog lite snask och en hel del mys. Mattias är helt kär i deras lilla Elvis, han kommer bli svårövertalad när vi ska köpa hund och en annan ras kommer på tal :)



Elvis!



När vädret är som sämst...

... beger vi oss ut med hästtransport. Ska åka och hoppa lite ikväll, trots snön. Lika bra, behöver komma igång ordentligt. Bara man kör försiktigt så ska det nog gå finfint.

Har inte hänt så mycket annars. Det rullar på. Ska börja jobba heltid om 1½ vecka och börjar misstänka att det kommer bli tufft. Som student har man trots allt haft det ganska bra, med heldagar hemma när man kunnat mysa runt och pilla lite hemma, baka, handla, sova, umgås ja... allt mysigt :) Tror dock att jobbet kommer gå fint. Var inne och jobbade idag, kändes fint även om det är väldigt nervöst när jag ska göra något helt själv. Blir helt tomm och rädd. Är förhoppningsvis en vanesak...

Ska åka ner till Camillisen imorgon och ha en mysdag. Måste även försöka komponera ihop menyn till lördag, när Björn & Jessica kommer, viktigt att de blir bra. Tycker det är kul att bjuda hem folk och fixa men det är viktigt att de inte blir pannkaka av allt (fast pannkaka är gott, höhö)..

Dags att svirra om till ridkläder!


snö snö snö

Jag vill ha vår. Jag vill ha sol. Jag vill ha värme. Jag vill kunna ha vårskor och skinnjacka utan att  frysa.


Jag tror inte jag orkar mer snö, ja står inte ut. Jag bryter snart ihop. Det är fint, det är mysigt och det är kul. I två veckor kanske, men inte fan i 1½ månad. Jag blir så trött...


Jobbet har dragit igång, är väldigt mycket att lära och förstå men samtidigt väldigt kul. Tror det kommer bli riktigt bra. Är lte drygt att köra när vädret är som det är nu. Annars är det bara skönt att fricka kaffe och lyssna på p4 på väg dit. Haha, lite töntigt men ja tycker det är lite avkopplande, haha.


Har köpt nya gardiner till vardagsrummet, men dom hamnade i det andra rummet så det är fortfarande rött vid tv:n. Men och andra sidan är det ju vinter ute så då kan man väl ha lite juliga gardiner tills man köpt tre till.. Har köpt en annan söt liten sak ockå. En vår-present till trädgården. En rosa fågelholk, den är såå fin! :)

eller vad sägs?!

Annars rullar det på som vanligt. M hoppträna Felicia i måndags, hon uppförde sig mer än bra, kul. Har varit ute i snön nu ikväll och suttit på Juvelin för andra gången. Hon är så cool på något vis, bara accepterar att hon ska ha saker på sig och göra som vi säger fast hon är en småtting. Vi ska hantera henne lite till sen är det tänkt att Lovisa ska få lära sig att utbilda en unghäst lite, kommer bli kul!


Håller även på med ett annat skoj projekt. Är lite rädd att jag tagit vatten över huvudet men än så länge går det fin fint. Vi håller på att göra en hemsida till hästföretaget, skickar med en bild på startsidan :)

Ha de fint!





RSS 2.0