Sladdlös

Jag blir galen... Har letat överallt här hemma + i lägenheten i Hishult efter sladden till kameran. Förstår inte vart den tagit vägen. Ligger antagligen nedpackad någonstanns, så ngr bilder på sorumsrenoverandet blir det inte idag. Men ja kan upplysa er om att det blir vackert. Har tagit fram bjälkarna och trätaket nu, ska slipas nästa helg sen ska taket målas vitt och bjälkarna lackas. Sen blir det målning av väggarna, ljus café latte på tre väggar och en skogsbrun på den fjärde. Kommer bli dösnyggt, och som gräddet på moset så ska vi byta till ett tjusigt golv som heter antik ek...


Nu ska ja äta nybakad rulltårta, dricka kaffe och läsa svensk damtidning (: 
(för att försöka få mig sjlv att glömma tentan imorgon...)

En liten parvel..

Mer än ett halvår utan häst är för mycket, så nu blir det ändring på det hela. Ska snart komma hem en 4-åring som jag ska ha och rida o så, och förhoppningsvis få ut på tävlingsbanorna i sommar. Ska bli så himla roligt (:  Har varit skönt med en liten paus men nu går det inte längre..

 En tjusig liten dam, eller hur!?

Nu får de vara slut!

På den här sjukstugan. Orkar inte snyta mig och hosta och ha mig längre. Fasiken för de här. Feebern har iaf lagt sig och tur ar väl det... 



Har fått superfina blommer av M. och ikväll ska vi laga det goda  (:

Tentaångest?

Egetligen borde jag ha panik, bläddra för fullt bland böcker, sammanfattningar, tentor och uppgifter.. Men icke. I morgon är det en vecka kvar till tentan och jag kan verkligen inte det här. Ja vet, alla säger jämt så men jag kan faktiskt inte det. En liten tröst är väl att jag har 11 gamla tentor som ser näst intill exakt likadana ut, kanske ska lära mig dom utantill...


Har i vilket fall fått resultatet på sista tenatn också, 59p. mitt i mellan G och VG. Så ja e nöjd. 3 VG och 1 G ger VG totalt i första kursen, 30p företagsekonomi. Är rktigt stolt över mig själv (:


Har haft monster sjukan igår och i förrgår. Svettats, frusit, svettats, frusit osv. Mattias har vatt super gullig och hämtat dricka o kläder o haft sig, tur jag har han (:


Nu borde ja plugga, men tar en lång frukost med te, mackor och tidningen.


Ha de fint!

sommar, sommar, sommar... Var är du!?




Sitter hemma hos mamma på hennes dator och kollar på gamla bilder, vill ha sommar med midsommar, grisfesten och en och annan festival ( och kanske karneval)... :)

det känns som något fattas...

Har varit iväg och dömt lokala ponnytävlingar i hoppning. Blir allt sugen på att tävla igen varje gång man är på en tävlingsplats. Stämmningen är svår att beskriva, det är alla roliga människor man träffar, att gå upp tidigt och knoppa o göra hästarna fina, och sen är det alltid kul att få pris med (: Hänger med ett klipp från 4-års championatet jag red på Diarco, visst är han fin?!
 




Hopptävlingar imorgon igen, som tävlingsledare, sen blir det hem till lilla huset för renovering i somrummet, kommer bli sååå fint, ska bli skärpt o börja lägga upp lite bilder på det med (:

2-åringarna

Hade tänkt att jag skulle vara duktig att uppdatera och berätta hur det går med hästarna vi håller på med. Mattias är i full fart med två som ska ridas in, går framåt och ibland både uppåt och nedåt när dom studdsar fram (:

Vi har också börjat hålla på med två stycken 2-åringar som ska börjas longeras och hållas på med så de är mogna för sin uppgift i höst när sadeln ska på. Har varit hårt och halt ute så det har mest varit träning i stallgången för deras del, vilket börjar kännas tryggt för dem så nu är det dax för de små liven att få lite utmaningar...

                                

Ska iväg och döma i helgen, borde plugga men får ta de nästa vecka... :)

Och mammsen, krya på dig!

RSS 2.0