Fullt upp...

... precis så som jag vill ha det (:


Borde sitta klistrad vid tentaplugget nu eftersom det snart är dags men helt plötsligt är allt mkt roligare. Tvättar, städar och har även hunnit med att måla taket i stora entrén en gång. plus att vi va färdig mockade i stallet innan halv 9 (:


Känns bra inför tisdag, men man kan alltid plugga mer. Har suttit från nio till 7-8 på kvällarna i skolan hela veckan så idag tar jag det lite lugnt. Ska iväg och döma hästallsvenskan hos Östra Göinges ryttarförening imorgon, ska bli riktigt skoj. Är dock dunderförkyld och hostar som bara den, men får väl passa på att hosta mellan ryttarna när microfonen är av. Har en tävling tll innan semstern, en liten mindre utanför Båstad. Skoj.


Ska dricka lite te, plugga och vila rösten lite till innan jag ska upp och hoppa Flisan. Har varit dålig på att uppdatera hur det går, men det går jättebra. Hon utvecklas som bara den. Känns som någon varit ute och smygridit henne, för varje gång vi ska lära henne ngt nytt så går det som en dans (: Snart ska hon göra sin premiär på hoppträningarna, ska bl se hur hon fungerar i grupp (:


Somsagt.. plugg och te!

Paniken närmar sig...

Det är trots allt 2 hela veckor kvar och nästan halva kursen, men jag börjar redan få lite panik för tentan den 29:e. Inte nog med det, Mattias ska iväg med fölen till Tyskland och märka dem 28-29 så ja ska sova själv! Vilken uppladdning va!? Kommer inte sova en djup minut över huvud taget. Ska försöka få hit lillasyster (:


Har hopptränat lite för M. idag. Gick bra, vi va vänner hela passet, haha. Felicia börjar bli riktigt duktig, ska snart varamed på veckoträningarna för Ted. Ska bli kul att se hur hon beter sig när hon lämnar lugna hemmet...


Imorgon är det försonings-gasque med ettorna, ska bli kul. Funderar på att vara nykter och hålla koll på mitt urringade rocklinne (: Lite synd att vi inte ska käka men men, blir nog bra.


Ska ut till spisen igen. När man har hästar, huset, fotbollsträning mm blir det sen middag, men jag gillar det så jag ska inte klaga. Pannbiffar med hemmagjord potatismos blir det idag minsann (:

Hej Hopp

Long time ago

Vad kass jag är på att blogga. Har nog saknat inspiration, och framförallt tid. Nollningen tog slut på en totalt, men avslutades med en kanonbra finsittning med nollorna, riktigt kul.


Är igång i skolan. Har inte kommit så långt ännu men än så länge verkar statistik helt ok faktsikt. Skönt. Ska plugga hemma idag, ska bara....... Haha, mkt som lätt kommer mellan, haha.


Fullt ös i stallet just nu. Mattias och jag har 4 hästar som ska ridas nu. Två 4-åringar, en 5-åring och sen Cloé, som haft föl i sommar och som nu ska sättas igång igen. Har tävlat upp till 1,25m som unghäst så det kan nog bli bra. Ska ev. hämta en häst till snart, ännu en 4åring. Massa hästande just nu alltså.


Imorgon är det födelsedagsfirande av M, tror han kommer bli riktigt glad för min paket, hoppas ja iaf (:


Hej hopp

RSS 2.0