Månadsbokslut...

... därav tystnaden.

Måste dock berätta en sak. Idag gjorde jag en bra grej som stört mig i månader. På jobbdatorn söker jag ofta efter filer och mappar genom att rycka på start sen search. (Vi har massa olika hårddiskar och det är som en djungel). Då är där en animerad liten äcklig hund som störar sig i början varje gång så man inte kan trycka sig vidare. Denna hundjäkel har tagit energi av mig varje dag, ja lvar. Idag dödade jag den, eller iaf tog bort den. Jäkligt skönt. Skulle kunna jobba halva natten så mkt energi som ja har över nu...

Ja.. inte så intressant kanske, men sant!

Tripp till UK

Hej söta ni!

Nu är jag återigen på svenskmark. Spenderade Söndag-Torsdag i England med jobbet. På måndag och tisdag var vi på Peckforton Castle för Finance Conference, och resterande dagar spenderade jag på Flowcrete's kontor i Sandbach. Det var väldigt lärorikt, intensivt och intressant. Och så var ju ölen billig ;)

     


Resan dit gick bra, tack vare att lillasyster också skulle till kontoret i England några dagar, hemresan var värre. Jag är extremt flygrädd, så jag fasade verkligen fär detta. Åsa och jag sa hejdå tillvarandra på måndag morgon, och på tisdag åkte hon tillbaka till Sverige. När jag kom tillbaka från *Peackforton så var hotellrummet tomt, bara ett brev från Åsa. Usch, det kändes jäteensamt, och sen flygresan på det.... Men det gick fint. Jag spenderade de två timmarna på manchesters flygplats med att bunkra upp från bland annat Body Shop, oförskämt billigt! Sen fick jag med mig en ny parfym med, Daisy från Marc Jacob. Sen tod jag en stor öl, sen åkte jag. Jag var lite rädd i början, men pratade med flygvärdinnorna sen gick det bra. Dom var väldigt snälla mot mig :)


Att flygresan gick så bra har mycket att göra med mina nya böcker jag läser, Twiligt-böckerna. Dom är så spännande nu. Har varit lite motståndare men nu ger jag dom en chans. Läste typ 4100sidor igår, haha. Lite för puttinuttigt ibland, ja vill ha mer fysisk kärlek, haha.


Annars har jag inte hunnit med så mycket sen vi kom hem. Hittade en bröllopsinbjudan i posten, alltid kul :) Var på en möhippa i lördags, vad vuxna vi börjar bli ;)


Nu är lunchen slut, dags att börja jobba. Är för övrigt nöjd med gårdagens BigBrother, Nicky är inget för mig... Inte Katerina heller kanske, men ändå..


Förbjudet!?

Idag ska jag sluta jobba nu, alltså innan 5. Vet inte när jag hade en 8-timmars dag senast, men underbart är det. Det sjuka är, att det känns som att jag gör något förbjudet. Att detta är något som jag egentligen inte får. Sjukt. Väldigt sjukjt. Spenderar kvällen med Åsa och shopping, tacos och en flaska rött.

Cheers!

Arvingarna

Idag på lunchen började vi prata dansband, då vi nog ska ha afterwork i Hlm när det är dans&disco på björket (haha, hur töntigt låter det inte). Så kom vi in på vår favoriter (!) och jag kan ju inte bara sitta och låtsas som om jag inte kan något om ämnet, haha, då Arvingarna var mina stora idoler under lågstadiet och mellanstadiet... Min högsta önskan just då var att få vara med i deras fanclub (VARFÖR berättar ja detta!?) men jag var redan med i pollux (hästklubb, coolt) och fick aldrig vara med i deras Fanclub, som Jessica och Catrin fick.. Livet är hårt ibland!


I vilket fall, nu sitter jag och Åsa här och lyssnar på dansband och jag längtar nästan lite efter ekebofestivalen. Lite töntigt kanske, eller mkt, men kul är det :)

Sol!

Frågan är om våren är på väg... I helgen kändes det iaf så. Blev så sugen på att hålla på ute, även om det är lite tidigt.. Planterade lite tomater inomhus iaf, satte 8 frön. Jag har en tendens att alltid misslyckas med tomater, så vi får se hur det går denna gången. En planta kan jag kanske få?


I söndags var vi ute och cyklade en runda (vuxet) och nu är jag övertygad om att jag har hittat mi9tt drömhus. Det är så vackert. Ett stort, vitt stenhus. Mkt mkt fint! Och läget! Liggerp åen liten grusväg, intill en bäck/å med en liten forsstation, ett litet stall och ngr hagar. Perfekt!


Nu vet jag ju inte var och när och hur vårt boende ser ut i framtiden, men där vi bor nu, har vi mark runt om oss, på alla sidor. Men på andra sidan åkern, som vi säger, ligger en otroligt fin markbit, 13ha, med betesmark, åker och skog. Sagolika hagar, som i bullerbyn är det, som är till salu. Så om ni vill lir granne med mig, tveka inte :)
Jag tycker det är kul om någon köper och bygger, det tycker inte Mattias. Men jag har ju inga ordentliga grannar idag och hade tyckt att det var roligt att få en eller två, hihi :) Ska ordna bilder så ni får se hur fint fär är!

RSS 2.0