Snart helg!

Hej!

Snart är det helg, härligt! Dock har vi ett månadsbokslut (igen!) och därför kommer kvällen på kontoret bli lång. Ska festa till det med en pizza i halvtid, man måste unna sig.
Appro på unna sig, har hunnit med att fixa brynen och göra naglar i veckan. Allt för längesedan ja rusta upp mig så nu var det dags. Måste belöna sig för all övertid som varit. Kanske inte så många som vet men de har varit mkt som hänt på jobbet och de senaste 5 veckorna har ja varit hemma mellan 21,00-22,00 mer än varanan dag. Har inte hunnit med att vara sambo, kompis eller dotter. Är en otroligt frustrerande känsla när man känner att man inte räcker till, men nu, nu börjar batterierna laddas och jag ser fram emot allt kul som väntar i höst och vinter!


Vårt stall börjar bli ett stall, boxarna är snart på plats sen ska dom små luddiga unghästarna på lösdriften få komma in och bli lite hanterbara :)


Var och tävlade i Laholm förra veckan, Mattias och Cloés första 1,20m och felfritt. Tyvärr hände en olycka i transporten då den annars vänliga damen inte tänkte stå kvar, utan gör en frivolt runt och fastnar. Har nog aldrig varit så rädd och chockad, men som tur va kunde vi använda frontutlastningen och knappt en skråma på henne, sjukt! Så tacksam för att det gick bra, nu får hon inte åka den trailern, man vågar inte chansa.


Imorgon är det årsfest med fotbollen, ska bli kul. Jessica och ja ska över till Tina innan och lägga grundfyllan :) Dagen till ära har jag köpt en ny klänning, svart.... Vägar inte tänka på hur många svarta jag har, men enligt Mattias så är det så ja klarar mig :)


tja!

Vår första gemensamma bil!

Nu är det klart! På fredag byter vi in min lilla micra (med stor sorg i hjärtat) mot en lite större och lite ordentligare bil. Blir nog bra. Kommer bli ett jädra jobb att lära sig fickparkera med denna bjässe :)


  


Fin va!?


Make you feel my love

Lyssna på den, riktigt mysig låt. Den körs ganska flitigt på mitt kontor nu, och mkt Melissa Horn. Skönt att jobba till på något vis. Kanske inte så värst positivt men ändå..


Tredje "stora" grejen ja kommer vara kryllig på är på nästa bröllop vi ska på. Igår kom inbjudan, så roligt så. I februari är det dags för våra finfina vänner Björn & Jessica att traska fram till altaret, kul!
- Och vet ni vad!? På baksidan stod det att jag var toastmadame och Mattias toastmaster, fast som tur är så visste vi det redan, hihi :)


Nu ska ja jobba på ngr timmar till. Samlar energi genom att äta gröt och dumlekolor (i intervaller).



Tjo!

Friiiiiiiday!

Hipp Hipp Hurra!

Äntligen är det snart helg, har längtat något otroligt efter denna helgen, har absolut inte några måsten (förutom att måla och fixa stallet) och det känns skönt. Ska jobba några timmar till så ja slipper känna att ja borde sitta på kontoret imorgon eller söndag. Har haft utbildning i nya datasystemet och pratat engelska hela veckan, så nu tänker man på engelska med, så snabbt man ställer om, lite läskigt :)


Nästa helg ska ja döma, sen har vi tävlingar både lördag och söndag hur många helger som helst känns det som, kul men intensivt. Den 30:e är det årsfest med fotbollen, verkar lite avslaget hitintills men de blir säkert bra när det väl gäller. Och på tal av fotbollen så ska ja som förstående och vänlig fotbollsfru hjälpa till på arbetsdagen på kornhults ip imorgon. De kallar ja kärlek!


För er som inte sett mig har jag återigen blivit kryllig. Permenenta håret i tisdag oc är faktiskt riktigt nöjd, så lätt att underhålla. Dock har ja tagit beslutet, ett beslut som är svårt att ångra. Nu komemr ja va kryllig ett bra tag, nyår, när ja fyller 25,  och kryllig när...... Åh, berättar inte än men snart kan ja :)


Ja... Nu får de va färdig tjatat, måste jobba på så ja kommer hem. Inatt är det VM-vaka fför att se vilka 4 ryttare som går till VM-final. Håller en extra tumme för RG Bengtsson, hade varit riktigt ritkgit kul. Tänk en final med Roffe, Pessoa, Lamaze och Staut.. Kan bli så, spännande! Sen är det även 4-spann, inte så spännande men Chester Weber är i ledning i nulägget efter första halvan av startfältet i dressyr (långt kvar) och hans fru brukar hoppträna för Ted i USA, spännande!


Well well, ha en trevlig helg!

still going strong...

kvar på jobbet....

Det är mkt nu..

Vet ni varför? Jo för det är månadsbokslut.


12h i onsdags, 14h igår och idag blir nog något liknande. Himla tur att jag har ett roligt jobb, annars vet ja inte hur det kunnat sluta..  I helgen har vi inga stora planer. Ska bara vara hemma och fixa massa. Vårt stall börjar bli färdigt, all panel är nästan bytt och fönster snart på plats. Ja ska måla i helgen, hoppas på fint väder. Ska försöka få fram sista bjälken inne på det blivande kontoret också, så man kan börja måla och beställa tapeter.


Nu är lunchen slut, som knappt hann börja, nu kör vi!


Tja!


RSS 2.0