Tiden går.

Hej,

tiden bara rusar iväg, det är höst, jag har köpt för dyra höstkläder, jobbar för mycket, umgås för lite, sover för lite. Fan va skönt det ska bli med en helg helt utan några måsten. Dock måste jag nästan ta tag i vårt" kontor" som  jag börjat renovera och sen måste jag nog hjälpa till med stacket och panel till stall och hagar, men det är roliga måsten :)


Länge sedan sist, igen. Har firat Mattias,han fick biljetter till landskampen Sverige-Tyskalnd på ullevi i november så då blir det en miniweekend mitt i veckan med fotboll, övernattning och lite julshopping dagen efter, mys mys. Har hunnit meden Göteborgstripp med fina lillasyster och våra sambos. Heldag på lisseberg, övernattning, god mat och god dricka, underbart. Man måste unna sig lite ibland.


Föra helgen vann Mattias en klass, en klass med lite starter iof, men ändock en seger. Jag har myntat en regel hemma, om man får två pris samma dag eller vinner en klass så måste man bjuda sin hästskötare på resturang. Jag gillar den regeln, speciellt eftersom jagi nte själv tävlar just nu och därför inte behöver bjuda ut :)


Nu ska ja jobba vidare, hållerp å med Årsredovisningen, tufft men väldigt skoj!

puss på er!

Tagit en liten paus

Hej på er!

det var ett tag sedan, har faktiskt inte haft någon lust alls att sitta här och skriva. Sedan sist har vi varit en vecka på franska rivieran, otroligt skönt! Har haft kräftskiva, tävlat med hästarna, börjat renovera kontoret.. Börjat göra ny design på hemsidan.. Ja det är fullt upp :)


Just nu är jag mitt inne i månadsbokslutet så det är mest jobb som gäller. I helgen åker vi iväg med Åsa och anton på en överrakning för männen, kommer bli kul. Tror båda börjat anan vad vi ska men vi försöker vara hemliga, haha.


En vecka tills mattias fyller år. har nog, utan att skryta, överträffat alla mina tidigare presenter. Tror de kommer bli uppskattat. Det här med present va nära att bli ett fiasko. Hade först kommit på en superpresent, en läsplatta. Den uppfyllde många kriterier, den va lite onödig, den va för dyr för att man skulle unna sig själv, den va lite lyxig.. ja många bra grejer, men bäst av allt, Mattias kan läsa i sängen och ha lampan släckt, UNDERBART. Meeeeeen, en läsplatta funkar inte utan lampa.... Kul om ja köpt en läsplatta för 2500:- för att få sova utan tänd lampa och så hade den inte fungerat utan lampan.. haha, ja.. Men nu har ja en annan sak på g :)


ha de gott!

RSS 2.0