Snart blir det roligare!

Det är väl ingen som missat att det är kyligt ute, skitkyligt faktiskt! Så kyligt att vi som bor på landet i ett gammalt hus blir utan varmvatten. jodå, för vårt varmvatten har frusit, eller ja, ledningarna med varmvatten. Inte nog med det, i köket har allt frusit, så man får hämta vatten i vasken i badrummet. Dagar som dessa får en att bli väldigt säker på de här med att bygga nytt hus....


Annars är det mest jobb. Snart kommer det hända något kul också, som omvandlar de senaste veckornas oroliga veckor till glädjeveckor, berättar mer när jag kan :)


Kram kram


Skandaldax?

På fredag har vi julfest med jobbet, en tillställning som brukar bli ganska blött. Det är liksom så att ganska många brukar gå "all in", tjänstemän som kollektivare, alla är oftast riktigt på gång, väldigt kul, men det kan också bli lite jobbigt på måndag... Själv har jag aldrig råkat ut för en jobbig måndag efter jobbets julfest, inte för att jag varit nykter, men jag har lyckats hålla mig ifrån skandalerna vilket känns bra.


Jag hoppas på samma resultat efter denna fredag, men är dock lite orolig för min form. Är väldigt stresad just nu, har mkt både på jobbet och privat och är nog lite skör för tillfället. Kan tänka mig att detta tillstånd + julfest med jobbet kan resultera i en karatefylla. Därför måste jag försöka ta mitt förnuft till fånga, agera vuxen, och dricka med måtta...


Återkommer...

New England-stil?

Jag och min sambo går just nu och försöker bestämma oss, totalrenovera huset vi bor i eller bygga ett nytt. Stora beslut, dyra beslut och vuxna beslut. Vilket beslut det än blir kommer det säkert bli bra, även om jag själv känner att ett nytt hus utan massa som behöver renoveras känns tillfredsställande, men som sagt, smakar det så kostar det..


I vilket fall pratar vi kanske om en 5-års period så ett slutgiltligt beslut behöver inte tas imorgon, men någon gång.. Har inte kunnat låta bli att beställa hem lite (läs alldeldes för många) huskataloger så man kan få inspiration, både till nytt och till eventuell renovering. Har även (!) surfat runt en del, och hittat några riktig fina bilder, eller vad tycker ni?













Nu måste jag vara stark!

För er som inte vet det så är jag jäkligt flyggrädd. Kan inte säga när det kom, hur det kom och varför det kom. Det bara finns där, och det blir bara värre och värre med åren. Herregud, vi bila till Nice! Inte bara för min rädsla men visst var det en bidragande faktor. För bara 4 år sedan flög jag och Camilla kors och tvärs över halva jorden. Resan till Singapore, resan hem från Bangkok, alla inrikesresor i Asien.. Hur gick det till liksom?


I vanliga fall brukar ja dricka massa vin (med viss rädsla för snedtändning) men inför nästa resa är det inget allternativ. För ja ska över till vårat huvudkontor i England (lillasyster ska också över, så lite mentaltstöd får ja, tänk om ja åkt själv...) och lära mig ett nytt datasystem, så en flaska rött innan flighten är inte att tänka på... Herregud, hur ska detta gå?







Nytt på kontoret

Har satt upp en ny sak på kontoret idag, en sak jag fick av min mamma. Det roligast med saken är att Åsa, lillasyster, kommer inrusande på mitt kontor (ja, vi jobbar på samma företag).


Åsa: - Ida, Ida, Idaaaa! Mamma har överraskningar åt oss, och vi måste hämta dom idag.

Ida: - Åhhhhh, undrar vad det är!


Så funderade vi lite....


Ida: - Ja veeet! Det är ju chokladkalender (Chokelaaakalender säger ja, skånskt!?)

Åsa:  - Men va fan, ja går ju på LCHF...


Haha, kul! Hon får äta alla den 23:e när dieten är slut. Hon ska deffa fram tills den 23:e då Anton(sambo) kommer hem, sen ska hon frossa i kolhydrater.. Vet inte om de låter så sunt men men, smal har hon blivit iaf :)
Satte upp min kalender på kontoret:




Bye Bye!

RSS 2.0