25 och tjock!

Hej mina vänner!


Jag har fyllt 25år. Hur det känns? bra. Känns som om att de kommer bli ett bra år. Även om starten varit sådär... Hade en härlig vecka i Sälen med Mattias och systeryster. Åkte skidor, lagade god mat, afterskiade, spelade monopol (ja vann, 209 000:-!!!! respekt!), va i Trysil, åt chips, dra rödvin, mkt rödvin... Ja, de va en fin vecka. Stugan var helt kanon, hade allt man kunde tänka sig, låg bra och var väldigt mysig. Skulle åkt hem tidig söndagmorgon, men då jag och Mattias var lite krassliga på fredagen och lördagen så åkte vi på lördag eftermiddag, ganska skönt att komma hem när man väl ska hem..


Att komma hem tidigare innebar att jag kunde ha lite kalas på söndagkvällen för familjen. Jag gillar kalas. Även om ja va väldigt rött, hade mkt tvätt och så så hann jag baka massa olika kakor, laga middag och handla. Plannering! Fick min efterlängtade assistent,
Johanna, jag är så lycklig :)
Eller ja.. Jag fick ett presentkort så vi ska åka till en butik och köpa den. Nu ska de bakas bröd.


jobbet är lite som ett dårhus nu, nästan. Jag varken kan, vill eller orkar förklara statusen, men vi är halv styrka på ekonomi och ska ändå in med ett nytt datasystem, redovisningssystem och fabrikssystem. Tjo! Jobbade till 10 igårkväll, blir längre ikväll och imorogn. Och helgen. Ska köpa ett par snuskigt dyra skor när nästa lön kommer...


Har jobbat mkt kvällar de senaste rre månaderna, och det som händer är att jag sitter och växer. Jag ser ut som en liten boll. På lördag nästa vecka ska finaste Björn och Jessica gifta sig, och klänningen som inhandlades för för mkt pengar i höstas är hos en sömmerska för att sys ut. Jo, de e sant. Kul att man e på väg att bli tjock. Att jag åt pizza igår och kebab idag gör ju inte saken bättre. Och att jag har en godisskål på skrivdbordet... Ja ska ha lite snörning längst upp på klänningen där bak, kommer väl se ut som en kassler. KasslerIda, hett.


Over and out!

Korv och Stroganoff

Tjo!

Onsdag, snart halva veckan gott, på söndagmorgon bär det av till Sälen. En vecka med mkt skidåkning, mera vin, god mat och massa mys. Det blir jag, Mattias och lillasyster. Anton kan tyvär inte följa med men vi kommer få lika kul ändå. Åsa får sova i mitten :)


Sen blir de jäkligt intensivt är vi kommer hem. Nytt datasystem på jobbet innebär 08,00-20,00 (minst) hela veckan samt hela helgen den 29-30. Det innebär att jag inte kommer få fira min födelsedag på länge, men så får de va, för när ja väl är färdigjobbar, då ska de firas. 10 olika kakor ska ja ha, minst!


Ikväll ska vi laga Stroggge, en av mina favoriträtter, så himla enkelt och så himla gott. Det här har jag i min:


1 st Falukorv
1 st stor gul lök
1 pkt gräddfil
2 dl matlagningsgrädde
Lagom med Tomatpure
Lite senap
Salt och Peppar.

Det blir sjukt gott, lovar :)


Och appropå mat så börjar Mästerkocken ikväll. Jagälskar att laga mat och hålla på så de ska bli kul. Extra kul är att Jennie, som driver
Kalasgott.blogg.se ska vara med, hennes blogg är grymt mysig!


Puss hej

Förresten!

Om lite mer än 2 veckor fyller ja år, 25(!). Var tid tiden vägen? Den bara rusar iväg. Både kul men även lite läskigt ibland. I vilket fall, så frågade Mattias idag var man kan köpa det jag önskar mig. Och vet ni vad det är? Jo, en Ankarums assistent. Tänk om ja får en, förstår ni vilken lycka? Tänk!

- Johanna, är du nöjd med din? :)


Åh, jag kommer bli så glad! (Hoppas M läser detta, haha)...




Är den inte läcker så säg? Haha, får väl erkänna att det är ganska mkt vuxenpoäng om man blir så till sig som ja blir över denna. Men oj vad det ska bakas, malas, blandas och ja gud vet vad! Min kära mor har en likadan, hävdar hon, men ja tycker det är ganska mkt som ändrats om man jämför denna och mammsens som är från tidigt 80-tal... :)



Long time ago...

Tiden springer iväg. Har sjukt mycket på jobb. Blir långa kvällar hela nästa vecka, sen Sälen en vecka, sen lika långa kivällar, nätter och helger den kommande tiden. Vi ska nämligen byta datasystem på jobbet, och det, det är inte gjort i en handvändning. Lagar om skatt, moms, debit, credit... You name it. Men men, de kommer bli kul när det kommer igång. Dock är vår avdelning som i vanliga fall är 4 åersoner 2,5. Plus att vår ekonomichef ska sluta mitt i allt, och här sitter ja.. Men men, de löser sig nog. Jag är inte hypad, inte alls....


Vad har hänt sedan sist... Jul ja. Och de roliga som skedde. Anton kom hem. Min lillasysters sambo har varit i Afganistan i höst. Fy säger ja nara, vilken jobbig tid det varit, speciellt för Åsa men även för oss alla. Nu är han hemma, hel och levande. Härligt. 


Julen va bra. Är lite av ett projekt med skilda föräldrar, svärföräldrar, kompisar och gud vet allt. Sen låg ju julafton på en fredag, hur kul är det. Inga lediga dagar alls. Lämnadekontoret sist på lillejul, kul. Fick fina presenter. Den roligaste/lustigaste/coolaste var nog från Pappa med sambo. Vi ska till ett spa där man stoppar ner fötterna till fiskar, så ska dom äta och putsa och göra fötterna fina... Vet inte vad ja känner riktigt inför detta, men en upplevelse lär det ju bli, haha!


Vi har även blivit bjudan på ett Bröllop till, i April. Så mysigt! Bröllop är så åtrolig fint, att få se sina kompisar där framme och få dela denna speciella dag med dom. Åh!


Ja.... En liten uppdatering blev det även om ja missade massor, men nu ska ja äta min lunch innan hela timmern är slut.

Tja!
 

RSS 2.0