Jag älskar mitt jobb!

Faktiskt. Det är kul att kunna säga att hela tiden jag jobbat på detta företaget (i princip sedan studenten) så har jag aldrig tyckt att det varit tråkigt att gå till jobbet. Aldrig. Eventuellt någon dag när jag tappade dunkar i fabriken och det var 30 grader ute, eventuellt då. Men absolut inte sedan jag hamnade på kontoret.

Att vara controller känns häftigt, lite vuxet men häftigt. Fast idag, ikväll, när klockan är 20,23 och det är valborgsmässoafton, Hans kungliga höghets födelsedag och framförallt FREDAG, så känns det inte lika häftigt att vara kvar på kontoret. Har stängt ned programmen och packat väskan och ska nu lämna mitt älskade jobb med ett belåtet leende och vetskapen om att jag inte behöver kommatillbaka förrens på måndag, yeah!

Fst på måndag, då kommer det vara kul igen.


Over and out!

En liten ljusning

Just nu är det svårt att se att köket kommer bli färdigt. Allt är en enda stor röra. färgburkar, möbler som ska målas, luckor som ska målas. Ja jösses. Men det kommer förhoppningsvis bli fint när det är färdigt, även om det just nu känns lååångt kvar. Har sagt att det ska vara klart till midsommar, och det måste det. Då blir de stor fest med massa folk och ett kök i renoveringstagen fungerar inte.

Har beställt ett fint tyg som ska bli gardiner, klädsel på kökssoffan samt ett draperi framför ett av skåpen. köpte det från en tysk tygbutik på nätet, knappt skummt. Får se om de kommer något tyg eller inte... Valde att skciak det med DHL till jobbet, känns säkrare än att en lastbil ska ut på våra småvägar och hitta oss.

Ikväll är det valborg. ska firas på mitt kontor med månadsbokslut, tjoho! Kanske ska ner och köpa en flaska rosé för att hålla mig vaken? haha. Nej då, de går nog bra. Tror ja jobbar till 7 kanske, får se. Blir valborgsfirande för oss imorgon. Grabbarna har fotbollsmatch på dagen så det hade blivit för lungt ikväll så vi flyttade det till imorgon. Blir grillat och mys hos Björn & Jessica, härligt!

Nu kallar plikten, bye bye!


 Fint va?!

Tänker tillbaka

Kollade igenom min mail och hittade ett mail från en Holländs tjeje. Vi träffade dom på en parkering efter vi hade varit på en sjuuuk grej i Norge. Dom ahde varit på en utsiktsplats och fått med ossp å bild när vi gjorde den sjuuuka saken.

Mattias och jag var i Idré på en riktig natur och vandringssemester. Va faktiskt riktigt mysigt och hur fint som helst i svenska fjällen även på sommartid.
Så en av dagarna var vi på en utflykt i Norge där man vandrade i forsar, hoppade, kanade och hade sig. Kolal bilden, coolt va?





Jag är i den rosa cirklen :)




Kameraobjektiv

Ohhh...

Sitter och ska klicka hem två canon-objektiv till min systemkamera men får inte tummarna loss att klicka. Det tar emot i plånboken men samtidigt är dom så fina och så bra och kommer passa så bra hos oss :)

På cyberphoto.se hade dom även så man kunde betala efter midsommar. Gillar inte sådant egentligen men denna månaden och nästa kommer diskbänken, tapeter och golv i köket så det passade perfekt.

Ska beställa två ganska basicobjektiv,

Canon EF-S 55-250/4-5,6 IS + motljusskydd + UV-filter

Canon EF-S 18-55/3,5-5,6 IS


Ska vänta lite till ( vet inte varför ) sen beställer ja :)

Att vara beroende...

Läste på Blondinbella.se häromdagen och då listade hon sina beroende. Så började jag tänka på vad jag var beroende av. Trodde till en början att det skulle vara någon enstaka grej men så icke. Även min lista blev ganska lång...

- Vänner och familj
- Skor (Som ser snygga ut i min garderob...)
- Vin och plockmat
- Melissa Horn
- Choklad
- Hästarna
- Nagellack i röda och rosa nyanser
- Prenumerationer. (låter kanske konstigt men de kvittar nästan vad för tidning det är så älskar jag att få hem dom i postlådan).
- Läppglans/Läppstift

Ja.. Det fanns massa mer men man får ju sålla lite..

Snart helg, ska bli härligt. Ska på afterwork med jobber imorgon, härligt medl ite god mat och ett eller två glas vin. Eventuellt tre eller fyra också, det ger sig. M är söt och hämtar mig på natten så det behöver jag inte tänka på. På lördag är det "arbetsdag" i hemmet. Stallet ska mockas, hästarna ska ridas, köksluckorna ska slipas, ved ska hämtas, ved ska fixas, tvätt ska tvättas.. ja. Som ni ser så är det fullt upp. Men de gillar ja så :)


Snart lunch med systeryster och mamma.


Tja Tja

Temafest i Götet

Vilken lyckad lördag!

Tog tåget vid 9 från Halmstad med Agneta och Jenni. Gick lite på stan, fikade, mötte upp sandra och sedan grabbarna. Tog en lunch på SoHo. Stor räkmacka med en stor stark, fina grejer!
Jag tycker ritkgit bra om Göteborg. Så mycket mer personligt och mysigt än Stockholm.

Begav oss ut till Victors pappa. (åkte spårvagn för första gången, inte alls så spännande som jag hade hoppats på). Väl frame så vilade vi lite i soffan, öppnade en öl och skrattade åt Jennis myrfobi. kom en liten myra gående och hon fick fullkommligt panik, haha.

Jenni plus männen åkte och handlade, vi softade och sedan blev det dags för lite förberedelser i köket. Toast skagen, grillad fläskgile med rotfrukter samt maräng swich. Mums!

Innan middagen svirade vi om till våra dräkter, haha. Fan vad seriösa alla varit. Min banandräkte gick inte av för hackor, inte heller Victors pirat mundering eller Johan i ridhjälm, haha.

Blev en lång middag med många tal och goda drinkar. akvavit-shoten kunde man varit utan men de hör ju till när man har en midsommarpojke i täten av smågrodorna-dansen. Haha, som ni hör så var det hög nivå.

Allt kunde dock slutat illa då Victor, första talaren och drinkblandaren, skar sig när han skulle snitta citroner på ett snittsigt sätt i full piratmundering. Alla skratta tills vi insåg att han verkligen skar sig på riktigt, stackaren. Var ganska djupt så han tog beslutet på söndag förmiddag att nog kolla upp det.

Blev dans och drinkar till 3 för min del, Jenni orkade till 6, och ändå är hon äldre än mig, impad!

bilderk ommer komma inom kort. Dock blir det lånade då en någpt stressad Ida lämnade huset på lördag morgon med en färdigblandad treo på bordet och en systemkamera utan batteri. Bingo.


Tack mitt härliga Halmstadsgäng och Tack Victor, det kunde inte blivitt mer lyckat!


Börjar värma upp

Ikväll ka jag dricka ett stort glas vin och imorgon ska jag dricka flera stora glas vin. Det är nämligen så att jag måste värma upp lite inför helgens kommande fest. Vi är 18 glade ekonomer som ska åka upp till Victors föräldrars hus i Göteborg för en fest som kommer gå till historien. Förra året var vi också där och hade trevligt som bara den men denna helgen kommer bli sjuk. ritkigt sjuk.

Victor, festfixare som han är, har ordnat ett sprittema på festen. Alla gäster ska representera en spritsort som man sedan ska hålla ett tal om samt att man ska vara utklädd i spritsortenstema. Kul. Men det slutar inte där. Vi ska även bjuda på en drink/shot av vår spritsort. Och som alla snabbtänkta då redan listat ut så innebär det 18st. 18 drinkar/shotar. Det kommer spåra ut.

Har inte förberett ngt tal så jag hoppas komma efter drink 10 i ordningen och då kommer ingen fokusera på talen längre. Vill inte avslöja för mkt om min dräkt men jag kan säga så mycket som att jag kommer komma utan B1 på lördag...

Caio!

Nu ska jag bli en vänlig själ igen.

Äntligen!
Känns som någon har lyft en stor sten från mina axlar. (Säger man så?, låter konstigt, men det känns som jag är i närheten av något man kan säga...).
Fast en liten klump finns kvar i amgen, kan nog vara för att det gått så mkt smidigare med allt jag skullat göra än jag tänkt mig.

Har dömt två tävlingar, en megastor och en stor. Gick bra, allsvenskan flöt också på bra så det var roligt. Kul att komma ut till nya klubbar och skaffa kontakter.

Jobbet har gått bra, paketet är klart och nu är det en forecast och en budget som ska in till England senaste 10,00 på tisdag men det ska jag nog reda ut, har ju hela helgen på mig :)

Fast i helgen blir det inget jobbande. Jag ska njuta av att vara ledig. Vara hemma. Umgås med Mattias, vara i stallet, fixa i trädgården och bara njuta. Nästa vecka ska jag försöka bli en mer social och glad en än jag varit de sista två veckorna, har flera kompisar jag nästan försummt helt dessa dagarna så det får jag ta igen.

Emelie var på en liten weekend i söndags. Stannade över natten och gjorde mig sällskap när Mattias var med hästarna i Höllviken, snällt av henne.


Annars börjar det gå riktigt bra att sova själv. Vore väl sjukt om jag inte kan vänja mig vid att sova i mitt egna hem... I onsdags var M i Jönköping, hade lite svårt att somna men när jag vakna var det morgon och dags att bege sig till jobbet. Har försökt gå upp vid 6 så jag kan va på jobbet iaf halv 8 men det är svårt, blir närmare 8-halv 9 faktsikt, och det får man igen när man får sitta kvar på eftermiddagen. Kanske hinner sova ikapp mig själv i helgen så jag kommer upp tidigare nästa vecka?

Nu ett litet ryck till på jobbet sen ska jag hem och rida Lovisas ponny. En bra sak med det är att det inte är så långt till marken, haha :)

Trevlig helg!

RSS 2.0