Det är över nu...

10 dagars nollande tar på krafterna... jobbigt men galet kul. Ikväll blir det finsittning med nollorna. Brukar bara vara staben men i år fick mamma och pappa också vara med, kul kul. Ska täcka av oss i Sandras lägenhet o sen gå ut i finkläderna, najs. Har en ny, svart (!) klänning från vila. Hänger med en bild på MOR ROT från nollningen (:



nu blir jag rosa.

Ser fullkommligt galen ut i mon overall och peruk. Blond, långhårig och världens hippe-brillor. Kommer göra succe (: Åker in till Halmstad nu vid lunch, kommer hem imorgon kväll. Idag ska vi planera och fixa, imorgon kommer nollorna, spännande!


Har redan varit i stallet och fixat. Longera henne idag, hoppträna lite igår så hon e nog rätt slut. M ska ta hand om henne dessa 10 dagarna när ja ska "leka" o ha mig i stan, visst är han bra!? (:


Packning!

kantareller

Alla pratar till höger och vänster om hur mycket kantareller det finns i skogarna just nu. Låter ju bra. Igår rustade vi oss med korgar och grejer för att efter två timmar hittat kanske 30st svampar.. men men, ska njuta ordentligt av dem ikväll (:


Ska snart bege mig in till Halmstad, lite nollningsmöte, Kul o träffa alla igen. Ringde en nolla idag o va osäker på om han skulle va med, saknade boende o så, vem tror ni övertala honom? Jojo visst (:


Inte mkt annat kul som hände.. Mamma va här o baka bröd hela söndagen, massa goda sorter gjorde vi. B.la Focaccia med rosmarin, soltorkadetomater och oliver, fin fint.


Halmstad dax!

Bye Bye Perstorp

Sista dagen idag. Känns både bra och mindre bra. Tiden har gåttt så fruktansvärt fort, bara rusat iväg. Kommer sakna alla här på kontoret, mina arbetsuppgifter, alla fredagsfikor och framförallt, lönen. Det ska samtidigt bli otroligt roligt att styra bilen mot Halmstad igen. Var uppe igår och tog en fika med mina fina vänner, har saknt livet där uppe.

Men det är väl som man säger, allt har sin tid. Har ju kvar jobbet och kommer antagligen styra bilen mot Perstorp även nästa sommar, förhoppningsvis med ngt ändrade arbetsuppgifter, det får tiden utvisa.

Tror i vilket fall att hösten kommer bli mysig. Massa fikor (haha, mkt tjat om fikor) Mårtenssons-torsdagar, matjuntan, tentafester och allt annat roligt som hör till. Sen att jag har två halvdagars föreläsningar i veckan fram till november gör ju inte saken sämre. + Att jag börjar slappna av lite inför Egyptenresan och ser inte bara flygresan, även utan solstolar, drinkar och massa god mat (:


Sista rycket!

sjuk, frisk, sjuk, frisk...

Åh. Jag som vill vara en superkvinna.. Eller iaf en som orkar jobba, laga mat, va i stallet, umgås med vänner och lite till fast jag är lite krasslig. Blir inte så bra då.. Har iaf kommit från magåkomman men nu är de hals och feber. Mattias har fått mitt och jag hans.. illa. Är iaf på jobbbet idag, känner mig relativt pigg. Skulle åkte med Flisan och ridit i Björbäck idag men kan inte köra själv första gångerna, får bli paddocken hemma.

Dax för fika!

Kräftis

Skulle kunna tro att det var igår jag var på kräftskiva och inte i lördags. Galet dåli i natt, har i princip bott med huvudet i en spann. Hel dagen har tillbringats i soffan med blåbärssoppa, piggelin och Robin Hood. Usch. Men känner mig lite piggare nu. M har pysslat om mig så bra, matat mig med weinerbröd o så (:


Kräftskiva i lördags, trevligt som bara den. M blev febrig och dålig så vi begav oss hem relativt tidigt. Hänger med ngr åics.




Min nya kärlek!?

Kan nog kalla det så. Har tänkt på denna hela dagen idag, vi måste bara skaffa den. Kan man annat än smälta? Husse verkar också ganska sugen... Liten, tuffsig och helt galet söt. Kommer bli en liten boll med all päls. Åh. Vill ha! Måste ju ha som kan fånga möss o så i stallet... (:



Nyklippt

Har ju helt och hållet glömt bort att berätta att jag klippt och färgat håret nyligen. Var hemma hos Jenny som nu flyttat sin studio hem när det börjar närma sig bebisdax. Hade fått det superfint och som vanligt blev jag helnöjd med frisyren. Ska försöka få upp en bild.


Annars är allt som vanligt, ska iväg och "använda" mammas födelsedagspresent imorgon. Åsa, Anton, Jag, Mattias och Mamma ska till Falkenberg och gå på revy imorgon kväll. Kommer bli mys. På lördag är det kräftskiva hos Anna & Wärring, kommer nog bli kalaskul, missade förra året då vi va i Idré så nu är vi dubbelt laddade (:


På söndag tänkte jag fixa lite i garderoben, slipning och spackling. Ska även komma en firma och börja arbeta med golvet i stallet. (Har på känn att det kommer väsnans som tusan... )


Har förresten en ny kärlek, ska försöka ordna upp en bild nu innan lunch.. Underbar är de rätta ordet!


Hej Hej

Skolan närmar sig...

Även om det är några veckor kvar så känns det som att sommaren är på väg mot sitt slut och att skolan närmar sig med stormsteg. Är inte det minsta motiverad, inte ett dugg. Är roligare att tjäna pengar och vara riktigt ledig på helgerna. Kommer självklart bli roligt med nollning, att träffa alla vänner och kunna ha sovmorgon jämt och ständigt. Men ändå. Ska iof bli skönt att bara ha schemalagda lektioner två dagar i veckan, fin fint faktiskt.


När hösten närmar sig brukar jag jämt skaffa en ny almanacka, känns på något vis som en nystart. Har hittat en fin som man kan designa själv på nätet, ska nog köpa en sådan, är värd det. Jag ska också försöka strukturera upp mina veckor. Ska gå upp hyfat tidigt, kanske sova en halvtimma-timma längre än M men sen ska ja upp och plugga. Då kommer ja kunna rida när M rider på kvällen plus att vi kan göra roligare saker på kvällar och helger om ja inte ska plugga jämt och ständigt.


Har även varit seriös och gjort iordning en pärm med en sammanfattning på ca 100sidor samt ett övningskompendium på lika många sidor med lösningar på kursen som jag ska läsa nu i höst. (lite för seriöst, ja vet). Har också beställt böckerna på andrahandsbokhandeln till riktigt bra priser. Min söta mamma ska hämta dom på fredag. Hur många är lediga en fredag mellan 11,00 och 14,00 ? Jäkla öppettider. Tur mammsen är ledig den dagen.


Jobbdax!


Åter på jobb.

Haft en fantastisk helg. I fredags red vi tidigt för att sedan göra oss klara och åka till Göteborg. Gick hela dagen på Liseberg och åkte massor av karuseller. Åkte inte den nya men den verkade lite lam faktiskt.. Alla hade jättekul, Jockes sambo var super trevlig och allt var kanon.


I lördags åkte vi till Bakken med fotbollsgänget. Hade en underbar förmiddag/lunch i ett soligt Helsingör med en stor, kall öl på torget. Danmark kan va riktigt mysigt faktiskt. Innan bussen gick vidare mot Bakken åt vi glasss på den gamla glassbutiken där man får grädde och sylt på toppen, mums!


Bakken var bra de med, lite för mkt folk och lite för sletet  tyckte ja, men Danmark är ju Danmark. Avslutade kvällen med en Vattenkrigs-karusell. Kunde ju bara sluta på ett vis.. Förkylning. Men kul hade vi (:


Igår började vi arbetet med vårt "dressingroom". SDka slipa och spackla i veckan sen kommer målning. Tjohooo!


hej hopp
 

RSS 2.0