Hurra Hurra Hurra!

Jag fick VG på min organisationstenta, hurra för mig! (:

Jag ska aldrig skaffa katt....

Precis så har det låtit ändan sedan ja flytta från mamma o pappa. Katthår, katthår, katthår och lite smuts. Nej tack. Inga katts här inte. Men så har det blivit som det blivit och vad gör man då åt saken? Vi har "testbott" på gården i nästan två veckor och det känns riktigt bra. Till helgen ska vi börja förbereda framplockning av bjälkarna i sovrmmet och sedan är det målning, spackling och golvläggning som gäller.
Åter till kattträsket. En dag när M var iväg och fixade i stallet kom en katt på gården. Världens sötaste katt. Och då kunde jag inte, trots mitt kattmotstånd, låta bli att ge den lite att dricka och lite weinerkorv. Och vet ni vad? Nu älskar den mig över allt annat. Tydligen har gubben som bodde här innan haft denna katten sen när han dog blev den övergiven. Den heter Tuffsisen och älskar att ligga på soffan i lugn och ro när bara jag är hemma. M älskar den inte lika mkt som jag men han klappar den lite då och då (:

Tentadax

Imorgon är det tenta i ekonomistyrning, borde vara hispig och nervös men det känns bra. Frågan är om det är bra eller dåligt. Känns som att det kan gå bra imorgon, men kommer de för mkr frågor om teori och internredosvisning så kan de bli kämpigt, men de löser sig nog.

En vecka i huset nu, känns som det kommer bli kanon här. Har köpt nytt golv och färg och grejer till sovrummet, ska börja med det efter tentorna. Har också bestämt hur vi ska ha det i garderoben, som man kan gå in i (!)   (:

Matdax, sen ska vi iväg och handskas med unghästarna.

Hej o hå


Fruktansvärt naken!

Hjälp Hjälp Hjälp!


Igår försvann min mobil, vi behöver inte gå igenom hur men den är i vilket fall borta. Egentligen... Så är inte telefonen en jätteförlust då den börjat stänga av sig när den fryser, tappar knappar till höger och vänster och avbryter samtal titt som tätt. Men ändå. Lite sorgligt är det. Sorgligast av allt är att jag är så jädrans slarvig, blir fasiken rädd för mig själv. Värst av de värsta är att Mattias älskar att påpeka min slarvighet, och det värsta av det värsta värstaste är att jag liksom inte blir bättre.

Idag ska ja försöka strukturera upp mitt liv och mina tillhörigheter.. Lycka till Ida, lycka till.


Oppps ja, mitt nya, tillfälliga mobilnummer är 0704949038


Bye Bye

Försmak

Nu är dt gjort!


Första natten i huset är avklarad. Var faktiskt inte alls särskillt läskigt. Jag somnade nästan direkt och vaknade bara en gång. Hyfsat bra betyg (: Är hemma i lägenheten nu och ska ta med lite grejer som vi behöver i huset, ska sova där ikväll med.

Igår hade vi grimma på tvååringarna och pysslade lite med dem, de va ganska misstänksamma men relativt sammarbetsvilliga (:


Titta va mysigt det ser ut på gården!


RSS 2.0