Friiiiiiiday!

Hipp Hipp Hurra!

Äntligen är det snart helg, har längtat något otroligt efter denna helgen, har absolut inte några måsten (förutom att måla och fixa stallet) och det känns skönt. Ska jobba några timmar till så ja slipper känna att ja borde sitta på kontoret imorgon eller söndag. Har haft utbildning i nya datasystemet och pratat engelska hela veckan, så nu tänker man på engelska med, så snabbt man ställer om, lite läskigt :)


Nästa helg ska ja döma, sen har vi tävlingar både lördag och söndag hur många helger som helst känns det som, kul men intensivt. Den 30:e är det årsfest med fotbollen, verkar lite avslaget hitintills men de blir säkert bra när det väl gäller. Och på tal av fotbollen så ska ja som förstående och vänlig fotbollsfru hjälpa till på arbetsdagen på kornhults ip imorgon. De kallar ja kärlek!


För er som inte sett mig har jag återigen blivit kryllig. Permenenta håret i tisdag oc är faktiskt riktigt nöjd, så lätt att underhålla. Dock har ja tagit beslutet, ett beslut som är svårt att ångra. Nu komemr ja va kryllig ett bra tag, nyår, när ja fyller 25,  och kryllig när...... Åh, berättar inte än men snart kan ja :)


Ja... Nu får de va färdig tjatat, måste jobba på så ja kommer hem. Inatt är det VM-vaka fför att se vilka 4 ryttare som går till VM-final. Håller en extra tumme för RG Bengtsson, hade varit riktigt ritkgit kul. Tänk en final med Roffe, Pessoa, Lamaze och Staut.. Kan bli så, spännande! Sen är det även 4-spann, inte så spännande men Chester Weber är i ledning i nulägget efter första halvan av startfältet i dressyr (långt kvar) och hans fru brukar hoppträna för Ted i USA, spännande!


Well well, ha en trevlig helg!


Tyckt om inlägget:

Skriv till mig här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback