Sockensvängen avklarad

Igår var jag ingen stark själ, inte alls faktiskt. Vaknade i källaren hos Bjönr och Jessica med en huvudvärk som inte var av denna värld. Var helt inställd på att ställa in midsommar och sluta dricka sprit. Men efter en brakfrukost med bland annat nybakade pannkakor (Mattias kan när han vill) och ett uppkastningsbesök på toaletten så var ja på banan igan. Jösses vad allt känns lättare när man mår bra igen, så ni kan va lugna, ja ska inte sluta dricka och inte ställa in, haha :)


Ösregnade när vi cyklade men efter några cider så brydde man sig inte. Solen kom fram åt slutet och sen var det hm och svira om för att b ege sig till gästis. Som vanligt var vi typ sist och fick sitta i källaren, men de va ett trevligt gäng så det blev väldigt bra där nere trots allt. Tyvär va musiken lite för mogen så det blev inte så värst mkt dans, men de är inte hela världen. Gick hem lite efter 12, var helt slut då. Vi hade varit uppe vid 5 och varit på hästtävlingar hela förmiddagen så man va rätt sliten...


Skulle ligga i soffan och kolla bröllop, blev inte riktigt så. Vi klöv ved och städade upp i ladan istället. Skönt att ha det gjort. Nu blir det två dagars jobb sen lite semester med massa att fixa innan fredag.


Ha de fint!
 


Tyckt om inlägget:
Postat av: Jenny

Hej!

Hoppas allt är bra. Stressigt inför fredag?

Skulle bara kolla så att ni förstått att jag och Lina också kommer..? Tina har anmält oss, va?! =)

Dock kan vi inte komma förrän lite senare på eftermiddagen..hoppas att detta är ok.

Är det grillning som gäller om man inte äter sill?

Är kött och dryck verkligen det enda vi behöver ha med oss?

kram kram

2010-06-22 @ 08:26:01
URL:: http://piluttalux.blogg.se/
Postat av: Ida

Ni är med räknade, absolut :)

när tror du ungefär ni anländer?

Japp, grillning är helt ok, ingen sill för min del heller, haha.

Vi har ordnat grillar och så, så de e bara att grilla på. Och ja, kött o dryck, de andra har vi ordnat så tänk inte på de.

Skoj att ni kommer:)

Ses på fredag!

kram kram

2010-06-22 @ 10:23:22

Skriv till mig här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback